Acun Telegol'ü Kaldırıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şov kanalı olacaksa en büyük şov programı Telegolü kaldırması saçmalık olur.:D

tabiii:)

burda işine gelmedi biraz önceki mesajda kanalın sahibi ne isterse yapar diyordun :))

gs liler kendini hemen de nasıl belli ediyor:)

işleri güçleri aziz yıldırım ve onun üzerinden fenerbahçeye vurmak zaten erman fenerbahçe adını duyunca kudurmuş doberman gibi salyaları akıyor serhat uluerenin ondan altta kalır yanı yok ziya zaten onlarla dura dura onlara benzemiş o da aziz yıldırım yüzünden fenere vuruyor programın %90 fener aleyhine kurulmuş bir program ondan sonra da nefret ettiğiniz takım üzerinden rant sağlayıp para kazanın vay be ne güzel istanbul be

Son düzenleme:
Acun kanalında sorun çıkaracak bir program bırakmaz ve yapmaz bence.

Spor programı yaparsa sohbet içerikli bir program olur, kendi aralarında oynadıkları halısaha maçlarını filan da yayınlayabilir. :):)

Acun kanalında sorun çıkaracak bir program bırakmaz ve yapmaz bence.

Spor programı yaparsa sohbet içerikli bir program olur, kendi aralarında oynadıkları halısaha maçlarını filan da yayınlayabilir. :):)
E bildiğin Acun TV olacak kendi halı saha maçları filan. :( Kanalın adı değişsin. :(

Devler Ligi tarzı bir olaya yeniden başlayabilir, Show'da pek tutmamıştı ama Eylül'e kadar TV8 için iyi bir tanıtım olabilir. :)
Biliyorum facia yaşattı Devler Ligi. :T: :X Bence garanti formatlarını yayınladıktan sonra alternatiflere yönelmeli PT için. :) Gündüz kuşağına Saba Tümer'i transfer edebilir bence. Bi de Beni Affet filan. :X

Biliyorum facia yaşattı Devler Ligi. :T: :X Bence garanti formatlarını yayınladıktan sonra alternatiflere yönelmeli PT için. :) Gündüz kuşağına Saba Tümer'i transfer edebilir bence. Bi de Beni Affet filan. :X
Ben en çok gündüz kuşağını merak ediyorum, PT'de başarılı olur zaten. :)

Ucuz yarışma formatları yayınlayabilir bence, günlük dizi işine girmez gibi. :)

Saba'yı gececi olarak işe alsa çok daha iyi olur. :D

Ben en çok gündüz kuşağını merak ediyorum, PT'de başarılı olur zaten. :)

Ucuz yarışma formatları yayınlayabilir bence, günlük dizi işine girmez gibi. :)

Saba'yı gececi olarak işe alsa çok daha iyi olur. :D
Formatlarını yıpratmaz umarım 7 günü doldurucam diye. :)

Ama ben Saba Tümer'i her türlü izlerim bence sabah programı daha iyi farklı bir enerjisi var gece yapsa Acun zaten 4 , 5 saati kaplar kadıncağız ne ara program yapacak. :kiki: Beni Affet'i de alsa çok iyi olur Star TV'den. :A :X