Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sonuna kadar hak ediyor bence o oranları Bende izliyorum arada sıradademekki pempe dizileri sadece kadınlar izlemiyor bu saatte hala izleniyorsa erkeklerde pembeleşti
Sonuna kadar hak ediyor bence o oranları Bende izliyorum arada sıradademekki pempe dizileri sadece kadınlar izlemiyor bu saatte hala izleniyorsa erkeklerde pembeleşti
Sonuna kadar hak ediyor bence o oranları Bende izliyorum arada sırada
Hahahaha ergen tripleriAynen, ama keremin yerini istiyo demekki o da boş çıktı asıl patron kerem bence, kendi kendine ilgi çekmeye çalışıyoe
Kayıp uçuyor
Polat abi mi ? Ben Polat değilim Kadirimhelal olsun sana polat abi, suriye sizin işiniz siz bakacaksınız tabi saygılar bu arada!
aynen yaKayıp listede. 😎 O Ses Türkiye'de dönüp dolaşıp aynı şarkıları söylüyorlar başka şarkı yokmuş gibi.
Polat abi mi ? Ben Polat değilim Kadirim
Konuyu dağıtmayalım lütfen desterecim. İki Dünya Arasından girdik Hatır sormadan çıktık sonu nereye gidecek merak ediyorumisme bakıp bazen şaşırıyorum kusura bakma, nasılsın kadir?
Konuyu dağıtmayalım lütfen desterecim. İki Dünya Arasından girdik Hatır sormadan çıktık sonu nereye gidecek merak ediyorum
Karadayı 15 dk reklam !
Reytingte reytingte, ben de kayıp'ın olduğu günün anlıklarında 3d kullanıyorumreytingdedir umarım, başka türlü uçuyorsa durum kötü?
Reytingte reytingte, ben de kayıp'ın olduğu günün anlıklarında 3d kullanıyorum