Geçen Haftanın En Fazla İzlenen 10 Dizisi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Geçtiğimiz haftanın en fazla izlenen dizileri belli oldu!
72807ed62adf18c56854015b7df6b878.jpg

-Listenin zirvesinde değişmez lider Kurtlar Vadisi Pusu yer alıyor.Dizi Polat Alemdar'ın geri dönüşüyle reytinglerini her iki grupta da arttırarak açık ara farkla zirvede yer aldı.Vadi TOTAL'de 14 reytingi geçerek yılın rekorunu kırdı.

-Karadayı her iki grupta da 2.olarak başarılı grafiğini sürdürdü.Dizi bu hafta iki grupta da 10 reytingi aşmayı başardı.

-Küçük Gelin bu hafta 1 basamak gerilemesine karşın hala çok iyi oranlarla 3.sırada yer alırken,küsürat farklıyla Karagül 4.sırada yer aldı.Karagül AB grubunda da iyi giderek 8.sırada yer aldı.

-Muhteşem Yüzyıl TOTAL'de 5. AB'de 3.olarak başarısını sürdürdü.

-Şefkat Tepe 8 reytingi aşarak 6.sırayı kapmasını bildi.AB grubunda ise Aramızda Kalsın'ın yükselişi dikkat çekiyor.Dizi AB'de 7 reytingi geçmeyi başardı.

-Arka Sokaklar ve Güneşi Beklerken TOTAL'de 6 reytingi geçerek ilk 10'a girdiler.Güneşi Beklerken AB grubunda 5.sıraya kadar yükseldi.

-Yeni sezonun 2 yeni iddaalı dizisi Kaçak ve Medcezir'de çok iyi oranlarla ilk 10'da kendilerine rahat bir şekilde yer bulmayı başardılar.

İşte Geçen Haftanın En Çok İzlenen Dizileri

Tüm Kişiler

1.Kurtlar Vadisi Pusu 14.22/33.82
2.Karadayı 10.67/27.17
3.Küçük Gelin 9.47/21.73
4.Karagül 9.45/23.32
5.Muhteşem Yüzyıl 8.92/23.55
6.Şefkat Tepe 8.55/20.72
7.Medcezir 8.27/20.27
8.Kaçak 6.54/15.82
9.Arka Sokaklar 6.27/15.45
10.Güneşi Beklerken 6.16/14.5

AB

1.Kurtlar Vadisi Pusu 11.41/28.22
2.Karadayı 10.21/27.41
3.Muhteşem Yüzyıl 9.89/29.56
4.Medcezir 8.61/23.27
5.Güneşi Beklerken 8.52/21.57
6.Aramızda Kalsın 7.12/17.75
7.Kaçak 6.22/15.51
8.Karagül 6.09/16.35
9.Fatih Harbiye 5.54/16.13
10.Çalıkuşu 5.54/14.01

Son düzenleme:
Vadi 2 Gruptada zirvede yer almış Vadi bu hafta 2 gruptada müthiş sıçrama yapmış özellikle Ab grubunda Karadayı başarısını sürdürerek 2 gruptada 10'u geçmiş 2 diziyede Tebrikler .:) Eline sağlık @takas

vadi süper gitti bu hafta total 15.5 ab 13 falan bekliyorum bakalım

karadayı iyi gitmiş senaristlerin o ka çabasına rağmen 2.sezonda totalleşti dizi kg bile o ka saçmalamaya-uzatmaya rağmen ab dizisiydi hep ama yine de başarılılar tebrikler :)
my beklediğim gibi gidiyor menapozlu hürrem+yılmaz şahin ile bu ka :)
kg nin üstün totalik başarısı devam ediyi Allah bozmasın :X
karagül iki grutap da iyi gitmiş:Z fatih harbiye çok iyi (birileri demeden ben diyeyim.:X)
yd nin olmaması ve kaçak a ab de değen değnek ab grubunda işleri değiştirmiş :)
aramızda kalsın çok iyi gidiyor umarım daha da artar :)

karadayı iyi gitmiş senaristlerin o ka çabasına rağmen 2.sezonda totalleşti dizi kg bile o ka saçmalamaya-uzatmaya rağmen ab dizisiydi hep ama yine de başarılılar tebrikler :)
my beklediğim gibi gidiyor menapozlu hürrem+yılmaz şahin ile bu ka :)
kg nin üstün totalik başarısı devam ediyi Allah bozmasın :X
karagül iki grutap da iyi gitmiş:Z fatih harbiye çok iyi (birileri demeden ben diyeyim.:X)
yd nin olmaması ve kaçak a ab de değen değnek ab grubunda işleri değiştirmiş :)
aramızda kalsın çok iyi gidiyor umarım daha da artar :)
Totalle Ab arasında okadar fark yok abartma panpa hemen total damgası vurmaya hazırlanıyosun @destere :A

vadi ve karadayının fragmanlarından anlaşıldığı üzere bu haftada reytinglerde şov yapacaklar
kaçak da fena gitmemiş umarım daha çok yükselir,bugünün saraylısını da önümüzdeki haftalarda ilk 10 içerisinde görürsek şaşırmayalım.
güneşi beklerken ve medcezirin ab grubunda aynı oranları alması şaşırtıcı,kabul ediyorum güneşi beklerken iyi dizi ama medcezir güneşi beklerken'den daha iyi dizi,güneşi beklerken 8.5 reyting alıyorsa medcezirinde 10 reyting alması gerekiyor.

Totalle Ab arasında okadar fark yok abartma panpa hemen total damgası vurmaya hazırlanıyosun @destere:A
total olsun aba daha iyi ab si idare eder olduktan sonra totalde tavan yapmak önemli çünkü ab de 20 alınca en çok izlenen olmuyosun totalde aldığın oran önemlidir :D

Karagül bu sezon şimdilik en favori dizim ve süper gidiyor :Z
Medcezir çok güzel bir dizi ve iyi reytingler alıyor 😉
Muhteşem Yüzyıl biraz gerilemiş :(
en önemlisi artık ilk 10`da bir Show TV dizisi var :)

Evet bende 15 kesin gibi görüyorum bir aksizlik olmazsa 16 olabilir olursa süper olur :D
aga 15 demiştim ya garanti diye onu 16 ya çıkardım fragmanla yazete coşmuş polatın gören coşmuş fragman çok beğenilmiş 16 garanti :D