Polat Şaşmaz
Favori Üye
bence sen moderatör oldarksaalın dediği gibi yap aga.Listeyi adres çubuğuna yapıştır sonra kopyala adres çubuğundan tekrardan snra foruma ekleAynı sorun takas da da olmuştu
bu sefer oldu tebiklerKurtlar Vadisi Pusu 205.Bölüm Fragmanı
http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-205-bolum-fragmani-8580
USER=87388]Leo.Runle[/USER] @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @kvp @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @RüzgarGülü @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @çocuklarduymasın @FERNANDES 23 @vadikızı @emreemreu @BuraK @takas
kane geldi ya dışardan ithalBuraya yazıyorum poyrazz ölmez. O ölürse irite olacak başka adam kalmaz çünküsüper bölüm
kane geldi ya dışardan ithal
kimlere sıra gelmemişti ki hepsi sırayla mefta olduOna da gelecek sira insallah![]()
Kane de kolay lokma ya benzemiyorkane geldi ya dışardan ithal
Kim olmak istemez ki abibence sen moderatör ol[
Biraz yetenek işi. Şimdi ben başvursam hemen alırlar ama bıktım artık forumlarda modluk yapmaktanKim olmak istemez ki abiAma işte başvuruyoruz seçilemiyoruz
İnşallah yakın bir zamanda olurum
![]()
büyük adımlar at hızlan birazFragmanı izlemek için sabırsızlanıyorum, yoldayım..
Yetenek var bende ama teccrübem yok şu ana kadar hiç bir görevde bulunmadımBiraz yetenek işi. Şimdi ben başvursam hemen alırlar ama bıktım artık forumlarda modluk yapmaktan![]()
öyle bişey yok saçmalamayın ya her fragman süper zatenYalnız fragman güzel olunca bölüm güzel olmuyor bunu unutmamak lazım