Sizce Bebekler Doğarken Neden Popolarına Vurulur ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Hiç merak ettiniz mi bir düşünün bakalım neden olabilir ? :D

Hiç merak ettiniz mi bir düşünün bakalım neden olabilir ? :D

bunun sebebi şudur ?

nedir:)

hatırladım hanı arabaları yokuş aşağı vurdururlar ya çalışsın diye, bebeklerde içerde hareketsiz dura dura motoru donuk halde dışarı çıkar vurdukça ısınır ısındıkça canlanır canlandıkça ciyaklar olayın temelinde bu vardır:)

bunun sebebi şudur ?

hatırladım hanı arabaları vurdururlar ya çalışsın diye, bebeklerde içerde hareketsiz dura dura motoru donuk halde dışarı çıkar vurdukça ısınır ısındıkça canlanır canlandıkça ciyaklar olayın temelinde bu vardır:)
En bilimseli bu oldu sanırsam. :D

Sizcesi bizcesi yok. :D Acıdan dolayı ağlatıp ciğerlerindeki suyu boşaltmak için.

çok güzel sorulardan biri daha :F:F bilmiyorum ama cevabını :bilmem:

bunun sebebi şudur ?

hatırladım hanı arabaları yokuş aşağı vurdururlar ya çalışsın diye, bebeklerde içerde hareketsiz dura dura motoru donuk halde dışarı çıkar vurdukça ısınır ısındıkça canlanır canlandıkça ciyaklar olayın temelinde bu vardır:)

Abi :((

Nefes alsın diye ve hayatta mı değil mi ağlayıp ağlamamasına göre belirleniyor sanıyorum. :)

bunun sebebi şudur ?

ne ka bilimsel bir açıklama bu böyle :F

benim bebeğime kimse dokunamaz 9 ay ne sıkıntılarla taşıyıp doğurucam kadının teki gelip tokatı basıcak vlla gebertirim o ebeyi :F