Gönderme grubumumuza hoş geldin. @xBUGRAxKanal D'nin ab'deki grubu Güneşi Beklerken reytingleri yine süpürmeye geliyor! İlk anlıkta 3.18 alarak müthiş bir başlangıç yapmış! Yarın Acun'u geçip ab'de zirvede yer alacaktır!
Gönderme grubumumuza hoş geldin. @xBUGRAxKanal D'nin ab'deki grubu Güneşi Beklerken reytingleri yine süpürmeye geliyor! İlk anlıkta 3.18 alarak müthiş bir başlangıç yapmış! Yarın Acun'u geçip ab'de zirvede yer alacaktır!
Bu bir kerelikti ama. Tüm gün yoktum forumda gaza geldim. Gönderme yerine ulaşmıştır umarım.Gönderme grubumumuza hoş geldin. @xBUGRAx
Hiç zannetmiyorum.Bu bir kerelikti ama. Tüm gün yoktum forumda gaza geldim. Gönderme yerine ulaşmıştır umarım.
Feodalite toplum grubu derken pompy?Ben zannetmiyorum pek AB artık olmuş Feodalite Toplum grubu reytingler tahminen paylaştırılır Küçük gelin Acunla ve Güneşi beklerkenle 3 de çünkü AKP nin korumasında Bir yerden kırar TNS nerden Postadan kırar posta Geziye destek verdi diye
Kanal D'nin ab'deki grubu Güneşi Beklerken reytingleri yine süpürmeye geliyor! İlk anlıkta 3.18 alarak müthiş bir başlangıç yapmış! Yarın Acun'u geçip ab'de zirvede yer alacaktır!
SBSV`im fena değildi boşlukta izlenebileek bir dizi. Belki yazın netten takip edebilirim fikrimi değiştirmezsem.