Nasıl Bir Oyun Bölümü İsterdiniz?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
https://fav10.net/forum/threads/nasıl-bir-favoriforumum-İsterdiniz.203575/ konusunda isteklerinizi almıştık öne çıkan istek oyun bölümüyle ilgili olmuştu. Madem oyun bölümüyle ilgili elimizde böyle bir potansiyel kitle var bu fırsatı değerlendirip eskisi gibi aktif bir oyun bölümü oluşturmaya çalışalım.

Oyun bölümünde neler görmek istersiniz? Sizce nasıl bir oyun bölümü düzenlemesine gitmeliyiz?

@mrt-06 @legolas9900 @GreatOttoman @Fb_King @XanTier @RüzgarGülü @Billy Kane

bana kalsa oyun bölümü falan olmasın bilgisayar oyunlarını sevmiyorum oynamıyorum ilgilenmiyorum :d

Oyun incelemeleri olsun bence onuda en iyi yapacak olan bana göre @gundix123 ve @XanTier 'dir. :)

Eğer mümkünse oyun indirme imkanı olabilir normal bilgisayar oyunundan ziyade Android oyunlar için RapidShare gibi sitelerin linkleri ve oyunların özellikleri içeren konular açılabilir.

Bu bölümde turnuvalar yapılabilir.

Şimdilik aklıma gelenler. :)

forumda oyun bölümü gereksiz bence
forumun bir kısmını kreşe çevirelim orda saklambaç körebe falan filan oynamak isteyen oynasın:)

Oyun incelemeleri olsun bence onuda en iyi yapacak olan bana göre @gundix123 ve @XanTier 'dir. :)

Eğer mümkünse oyun indirme imkanı olabilir normal bilgisayar oyunundan ziyade Android oyunlar için RapidShare gibi sitelerin linkleri ve oyunların özellikleri içeren konular açılabilir.

Bu bölümde turnuvalar yapılabilir.

Şimdilik aklıma gelenler. :)
Oyun linkleri paylaşımı yasak.

[quoe="destere, post: 1552999, member: 85887"]forumda oyun bölümü gereksiz bence
forumun bir kısmını kreşe çevirelim orda saklambaç körebe falan filan oynamak isteyen oynasın:)[/quote]
Sen cok yasa. :)

fikirlerinizi söylüyorsunuzda , karşı tarafıda düşünmeniz lazım :):)
neyse 😉

karşı tarafada tanrı ağız dil vermiş biz nasıl söylüyorsak onlarda söylesin bağlayanmı var:)

şimdi sen nasıl hemen isyan ettin demekki isteyen karşı taraf kendini savunabiliyormuş:)

Öncelikle oyun bölümü için üyeler arasinda bir grup olusturmaliyiz.
Atıyorum 5 kişiyiz.Hatta daha kaliteli konular açilsin diye üyeler kendi oynadiği / oynamis oldugu oyunlari secmeli.
Atiyorum ben League of Legends'i sectim. Ben o oyun icin her karakterin hangi ozelliklere sahip oldugu hakkinda kendim oynayip oyun icinden video cekebilirim.
Lolle ilgili son haberleri en ayrintili sekilde aktarabilirim.
Hatta FavoriforumumGaming diye bir Youtube Kanali acabiliriz boylece daha da aktiflik gosterebiliriz. Bizim arkadaslarla kanalimiz var tecrubeliyimdir cok iyi yerlere getirebilirim youtube kanalini ve ya favoriforumum oyun bolumunu.
Baska arkadaslarda video cekebilir oyun bugu hata bilinmeyen hareketler komutlar gibi vesaire konular acip video filan cekebilirler kendilerince.
@OzaN

Öncelikle oyun oynayanlar kreşe gitsin gibi laflar hoş değil. Oyunun yaşı yoktur. Sen sevmiyorsun diye insanları bir grub dahilinde görmek yanlış. İnsanların zevklerine saygı duyulması gerekir.

Bundan 4-5 ay önce @RüzgarGülü'nün bir yazı ekibi kurma düşüncesi vardı zaten. Bence o konuya yoğunlaşalım. Böyle analiz konuları oyun genel bilgilerini içeren kaliteli konular açabiliriz.

Oynun linkini vermek şart değil. Ben bir çok site biliyorum, sadece araştırmalarla bile çok kaliteli işleri oluyor.

Bu iş içinde düzenli konu açabilecek ve kaliteli yazı oluşturabilecek kişiler olursa çok verimli olur.

Ben şahsen şu aşamada böyle bir çalışma içinde yer alamam. Ama bu çalışmayı yürütebilecek, oyuna karşı ilgili bir çok kişi var. Sistemli olunursa çok iyi sonuçlar alabiliriz. :)

@_-REZNOV-_ vardı eskilerden o da baya iyiydi bu konularda.
Öncelikle eskiden olduğu gibi PES gibi güncel oyunların yamalarını koyabiliriz ben foruma bu yüzden katılmıştım üye çekebilir bence.
Zor ya da uzun oyunların çözümlerini yapabiliriz. (Assasins Creed tarzı)
Eğer oynayan varsa ki vardı bir kaç kişi Call of Duty 2-4 gibi oyunları toplu bir şekilde oynayabiliriz. (Xfire'dan turnuva tarzında) @Dr.Who
Ve arkadaşların dediği gibi bir ekip oluşturarak üyelerin oyunlarda aldığı sorunları çözmeye çalışabiliriz.