Açlık Oyunları: 2'ye İlk Eleştiriler Olumlu Yönde

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
GR7g2EKP3Gya5l0y1TYaSKkv.jpg

Suzanne Coliins'in 3 kitaplık serisinden beyazperdeye uyarlanan, başrollerinde Oscar ödüllü genç yıldız Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth ve Josh Hutcherson'ın yer aldığı Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filmine dair ilk eleştiriler gelmeye başladı. Gelen ilk eleştiriler genel olarak olumlu yönde.

The Hollywood Reporter'a göre filmin ışığı Katniss Everdeen karakterindeki Jennifer Lawrence. Yahoo Movies ise Jennifer Lawrence'ın oyunculuğu överken, filmde adrenali bol bir macera yaşandığını da ekliyor.

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filmi tüm dünya ile birlikte 22 Kasım'da Türkiye vizyona girecek.​

eskiden daha saf bir çocukken, eleştirinin olumlusunun olabileceğini pek düşünmezdim, şimdi başlığı görünce aklıma geldi:)

Kesinlikle 2'de çok güzel olacak:oley: İlkini bayılmıştım:X

Neden beğenmedin?? Bence tam bi görsel şölen. Hatta ben bi ara forumda da yazdım keşke bunu gerçek yarişma yapsalar diye :F

Kitabı okumadıysan dediğimi anlayamazsın.Kitap çok efsaneydi.Gölgesinde kalmıştı bence.:(

Kitapta olan, filmde olmayan bazı şeyler vardı ama bence aralarında çok büyük bir fark yoktu. Bu film daha güzel olacaktır. :)

Heee o yuzden, yok okumadım😕 Senin beklentin neydi ki (b)

Yani şuan net hatırlamıyorum ama kitabın yanında sönük kalmıştı.Kitapta ayrı bir heyecan yaratılıyordu.Sadece tahminler üzerinden gidiyordu Katnis.O bile farklı bir duygu katıyordu.Sonra çok daha duygu yoğunluktaydı kitap.Duyguları an ve an yaşatıyordu ama filmde kitaptaki duyguyu vermiyordu.Sadece zor bir oyunmuş gibiydi ve başarılı olacağını çok belli ettiler.Sonu mesela acayip saçmaydı.Filmin devamının geleceğini çok belli etmişler.:(Gibi gibi gibi.:)

Yani şuan net hatırlamıyorum ama kitabın yanında sönük kalmıştı.Kitapta ayrı bir heyecan yaratılıyordu.Sadece tahminler üzerinden gidiyordu Katnis.O bile farklı bir duygu katıyordu.Sonra çok daha duygu yoğunluktaydı kitap.Duyguları an ve an yaşatıyordu ama filmde kitaptaki duyguyu vermiyordu.Sadece zor bir oyunmuş gibiydi ve başarılı olacağını çok belli ettiler.Sonu mesela acayip saçmaydı.Filmin devamının geleceğini çok belli etmişler.:(Gibi gibi gibi.:)

Ee herhalde öyle olacak. :D Kitapta da öyle bitiyordu zaten. O zaman senin kitabı da, "2. kitabın geleceğini çok belli etmişler" diye eleştirmen gerekirdi. :) Bence sen kitabını okuduğun için filmde neler olacağını bildiğinden böyle düşünüyorsun. :)

Ee herhalde öyle olacak. :D Kitapta da öyle bitiyordu zaten. O zaman senin kitabı da, "2. kitabın geleceğini çok belli etmişler" diye eleştirmen gerekirdi. :) Bence sen kitabını okuduğun için filmde neler olacağını bildiğinden böyle düşünüyorsun. :)

O son sahnedede duygudan kaynaklı bir eksikti sanırsam yine.Bir başlangıç gibi bitti.:)Eller koptu ve bitti.Kitapta bittiğini anlayabiliyordum.Son gibi bitti yani Kitap.😕
Onu bende düşündüm neden beğenmedim diye düşünürken.Olması muhtemel bir durum tabi.Kitabı çok beğenmemden kaynaklı olabilir.:D

Filmle ilgili yorumlar gerçekten çok etkileyici. Normalde gişe filmi olmasına karşın eleştirmenlerden de oldukça iyi yorumlar almış ve herkes ilk filmden çok daha iyi olduğunu söylüyor.

İlk film IMDb'de 7.2 puan iken ikinci film 8.3 ve Top 250'de 218. sırada. İlk film de 8'lerden düşmüştü ama 8.3 gibi bir puanda o kadar uzun kalmamıştı diye hatırlıyorum. :)

Net yorum yapamam ama ilk filme göre çok daha iyi olduğu aşikardı.Bir kaç sorun vardı onun dışında çok daha etkileyici ve anlamlıydı.Ama hala Kitabın çok çok altında bir filmdi yine.:(

Eksiklerin başında bence Katniss'in yaşadığı duygular geliyor sonra müzikler birde 13. mıntıka anlamsızca ortaya çıkıyor.O mıntıkanın hikayesi anlatılmadan kaçırılıyor Katniss.:(