Polat Şaşmaz
Favori Üye
Pana son zamanlarda siteyle hiç ilgilenmiyordu siteye biraz olsun önem vermeye başlarlar İNŞALLAH
resmi siteninde bu kadar kolay hacklenmesi şaşırtıcı...güvenlik duvarını falan nasıl aşmış bunlar..![]()
Amin agaAllah Islah etsin hepsini...
sonuç site erişime kapalı şuan bakalım pana ne yapacakEe sonuç?
vadinin büyüklüğünü şunlardan örnek vererek kıyaslama allahını seversen.Vadinin büyüklüğü de buradan anlaşılıyor işte
Amin aga
aynen aga katılıyorum bunlar kim yavadinin büyüklüğünü şunlardan örnek vererek kıyaslama allahını seversen.
bu sezon açılım politikası diyorlar(ben kardeşlik politikası diyorum)etkisiyle kurtlar vadisi senaristleri terör sorununa değinmedi.amaç ne kan dökülmesin analar ağlamasın diye bizimde bu çorbada tuzumuz bulunsun dediler. bu iyi niyetli adımın karşılığı bumu olmalıydı;şimdi dizide polat terörist elebaşlarına operasyon düzenlesinde görsünler günlerini.aynen aga katılıyorum bunlar kim ya
internete düşmüşlerHani PKK bitmisti?!
sakarya fıratta bu yüzden bittibu sezon açılım politikası diyorlar(ben kardeşlik politikası diyorum)etkisiyle kurtlar vadisi senaristleri terör sorununa değinmedi.amaç ne kan dökülmesin analar ağlamasın diye bizimde bu çorbada tuzumuz bulunsun dediler. bu iyi niyetli adımın karşılığı bumu olmalıydı;şimdi dizide polat terörist elebaşlarına operasyon düzenlesinde görsünler günlerini.
bu sezon bunların ismi bile geçmedi nerdeyse demekki gündeme gelmek istiyolar sorun değil dizide polat elebaşlarını sallandırır olur biterbu sezon açılım politikası diyorlar(ben kardeşlik politikası diyorum)etkisiyle kurtlar vadisi senaristleri terör sorununa değinmedi.amaç ne kan dökülmesin analar ağlamasın diye bizimde bu çorbada tuzumuz bulunsun dediler. bu iyi niyetli adımın karşılığı bumu olmalıydı;şimdi dizide polat terörist elebaşlarına operasyon düzenlesinde görsünler günlerini.