Kayıp Şehir'in Senaristinden Yeni Dizi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
aupload.wikimedia.org_wikipedia_tr_c_c0_Dexter_TV_Series_Title_Card.jpg

Gecce.com yazarlarından Mehmet Sarışın köşe yazısında Kayıp Şehir dizisinin senaristi Yıldırım Türker'in çekmeyi düşündüğü yeni dizi yerli Dexter için seri katili oynayacak bayan oyuncu arayışında olduğunu yazdı.Dexter genç bir kız kendisine tecavüz edilmesinin ardından kötüleri öldürmeyi ant içiyor ve seri katil oluyor.

yazının tamamı için http://www.gecce.com/yazarlar/polemik/hangisi-iyi-seri-katil-olur

dexter kız mıydı hiç benzemiyi gerçi izlemedim sonradan bişiler olmuştur belki :F
upload_2013-11-15_18-11-56.jpeg

Beren Saat oynasın Fatmagül ile İntikam karışımı bir dizi :D

Yanlız Dexter'da bebekliginde annesinin cesedi ile 2 gun ayni odada kalmasi sonucu icgususel olarak katil ruhu tasiyordu Dexter. Yine konuyu Turklestirmisler. I Spit On Your Grave diye bir film vardi daha çok ona benziyor konusu.

Oya Dogan disinda kaynak yok mu? Yalan olmasi muhtemel eger oyleyse :D

Beren Saat oynasın Fatmagül ile İntikam karışımı bir dizi :D

Yanlız Dexter'da bebekliginde annesinin cesedi ile 2 gun ayni odada kalmasi sonucu icgususel olarak katil ruhu tasiyordu Dexter. Yine konuyu Turklestirmisler. I Spit On Your Grave diye bir film vardi daha çok ona benziyor konusu.

Oya Dogan disinda kaynak yok mu? Yalan olmasi muhtemel eger oyleyse :D
bence bir kadın olacaksa birce akalay olsun :X

bence bir kadın olacaksa birce akalay olsun :X
Ama konu Fatmagul ile İntikam karisimi gibi olmamis mi haksiz miyim :D Saka bir yana Beren ara versin zaten oynamasin mumkunse bu dizide. Pelin Akil olabilir bence soğuk ve tepkisiz bakislari yakisir bu role. Birce daha sicak bakisli cok duygusal kacar bu role.

Ama konu Fatmagul ile İntikam karisimi gibi olmamis mi haksiz miyim :D Saka bir yana Beren ara versin zaten oynamasin mumkunse bu dizide. Pelin Akil olabilir bence soğuk ve tepkisiz bakislari yakisir bu role. Birce daha sicak bakisli cok duygusal kacar bu role.
dexter ı izlemedim adam seri katil değil miydi bence de birce akalay,pelin akil,cansu dere gibi soğuk tipler yakışır o role:)

Hazal Kaya olsun çok isterdim, çok farklı bir rol olurdu bu ona. :)

Ama onun rol aldığı güzel bir dizi var. Hazal'dan sonra en iyi @xemrexxx'in dediği gibi Birce Akalay olur bu rol için. Bende yakıştırırım. :)

dexter ı izlemedim adam seri katil değil miydi bence de birce akalay,pelin akil,cansu dere gibi soğuk tipler yakışır o role:)
Cansu Dere de olur evet seri katil bakislari var kadinda donuk :D Seri katil evet ama sadece kotuleri öldüren bir seri katil. Bu daha cok dedigim filme benzemis tecavuzculerini öldürüyor falan... Sonra aliskanlik yapacak herkesi öldürmeye başlayacak sanirim.

Yanliz RTÜK bu diziyi rahat birakmaz. Meclisi karistirir yine bu dizi. Malum tecavuzculere pek bi insafli yargimiz 🙄 Tecavuzcu de olsa kimse öldürülmeyi hak etmez diye bakanlar soylemlerde bulunur. Katili sempatiklestirme var diye ayaga kalkarlar cunku Dexter'da öyleydi bunda da oyle olur malum basrol. Sempatik gosterilecek elbette.

Cansu Dere de olur evet seri katil bakislari var kadinda donuk :D Seri katil evet ama sadece kotuleri öldüren bir seri katil. Bu daha cok dedigim filme benzemis tecavuzculerini öldürüyor falan... Sonra aliskanlik yapacak herkesi öldürmeye başlayacak sanirim.

Yanliz RTÜK bu diziyi rahat birakmaz. Meclisi karistirir yine bu dizi. Malum tecavuzculere pek bi insafli yargimiz 🙄 Tecavuzcu de olsa kimse öldürülmeyi hak etmez diye bakanlar soylemlerde bulunur. Katili sempatiklestirme var diye ayaga kalkarlar cunku Dexter'da öyleydi bunda da oyle olur malum basrol. Sempatik gosterilecek elbette.
haklısın lo zihinsel engelli kiş ibile kendine tecavüz ettirtebiliyor bu ülkede çok tepki çeker bu dizi :)

Bagirmadi diye rizasi var deniyor ve tecavuzculer korunuyor. Kayip Sehir'de de cok cesurdu senaristler. Belli ki yine cesurca davranmak istemisler ama sonu Kayip Sehir gibi olur muhtemelen.
kayıp şehir reytingi alsa her kanalda izlenir şimdi :) ben sonunu behzat ç. gibi görüyorum izlenmemekten değil cezalardan bitirililir bu dizi

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy