TV8'de Şok ! Tenkisat Başladı !

Medya'ya bir anda bomba gibi düşen ve Acun Medya himayesine giren TV 8'de işten çıkarmalar başladı. Kanalda ilk olarak haber merkezi (dağıltı.)

Haber merkezi çalışanları eşyalarını toplarken birçok çalışanda göz yaşlarını tutamadı. TV 8'in artık fenomen hale gelmiş 8. Gün ve haber programları yeni TV8 ile birlikte yayından (kaldırılacağı benziyor.)

Yeni TV 8'de haber programlarının olmayacağını sadece eğlence şov kanalı olacağını Acun Ilıcalı daha önce belirtmişti.

TV 8 ile ilgili gelişmeler Favori Forumum'da olacak.

Medyaradar Özel Haber.

Ekli dosyayı görüntüle 23329

tenkisat işten çıkarmaymış yeni öğrenmiş oldum:)

parantez içine aldığım kısımları sen mi yazdın mert:)

Bu programlar eger yayinlansa tv8 e yarari olmazdi daha iyi olmaz...

Benim anlamadığım adam satın almış kanalı istediğini yapar.:D Tazminatlarını verir gönderir.Haber programı istemiyordur kanalında.Bunda ne gibi bir yanlışlık var?

Benim anlamadığım adam satın almış kanalı istediğini yapar.:D Tazminatlarını verir gönderir.Haber programı istemiyordur kanalında.Bunda ne gibi bir yanlışlık var?
Yalnış diyen oldu mu ki? :)

Ancak işten çıkarmayı hemen yapması doğru değil.... :)

adam kanalı satın aldı aprayı basıp istediğini yapar kimse karışamaz.o kanaldan ayrılan çogu bence iş bulur ya başka kanallara geçer bay tahmin ne olcak acaba :D fikret engin :D
bu arada acun evli değil mi???boşandı da cocuk mevzusu olmus dogru haber değil snırım o

Kötü olmuş bence haber programı içinde iyi biriyle anlaşıp Uğur Dündar gibi çok çok iyi olabilirdi reytingler içinde.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy