ben zaten Totala yönlendirildim ama kanal d deki diziyi sapasağlama alırdım sansürde uygulamam @xemrexxx
aynen +18 yapacaksın dizileri vereceksin coşkuyu vereceksin coşkuyu o zaman görsünler hanyayı konyayı
ben zaten Totala yönlendirildim ama kanal d deki diziyi sapasağlama alırdım sansürde uygulamam @xemrexxx
Tamam işte onları sayma o zaman maddi imkan yoktu.son zamanalrı diyorum lo
Fox ab kanalı olur inşallah yakında. Ama şu dizileriyle imkansız.
beni alakadar etmez fox da para harcamadan iş yapıyor onlar da mı krizdeTamam işte onları sayma o zaman maddi imkan yoktu.
Ama o zaman hiç para yoktu ki Gani para alamamazlıktan ölecekti adamcağız mesela daha önce ki parasız parasız Melekler Korusun'u Ezel'i Balkan Düğünü'nü yapmıştı ama o zaman biraz para vardı geçen sezon başkaydı yani geçen sezon kanalın kapanmamasına şükret.beni alakadar etmez fox da para harcamadan iş yapıyor onlar da mı krizde
Esra Erol düşer ama.Ben de AS'nin günlük dizi olmasını öneriyorum.
Esra Erol düşer ama.
Belki gelecek sezon Star TV'ye yardım amaçlı AS'yi verirler günlük dizi yapar Acun'un boşluğunu doldurur hemde BA'ya bi şey olmaz. ))))))))))))))))})))))))Zaten olmaz olsaydı bile Star için Beni Affet'e düşündüğümüzü Kanal D için Arka Sokaklar'a da düşünürdük.
Belki gelecek sezon Star TV'ye yardım amaçlı AS'yi verirler günlük dizi yapar Acun'un boşluğunu doldurur hemde BA'ya bi şey olmaz. ))))))))))))))))})))))))
Bir gönderme yaptırtmadın Buğra.Yardıma ihtiyacı olmaz bence paraları var.