"Bir Aşk Hikayesi" Ne Zaman Final Yapıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği ve başrollerinde Seçkin Özdemir, Damla Sönmez, Yamaç Telli ve Zuhal Olcay gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı "Bir Aşk Hikayesi" dizisinin final tarihi netleşti.

Bu hafta biteceği açıklanan dizi, 26 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek olan 31.bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin yönetmenlerinden Barış Yöş tüm teknik ve oyuncu ekibine teşekkürlerini sundu.

'Bir Aşk Hikayesi' sürprizlerle dolu final bölümüyle iki hafta sonra FOX'ta!

H2s40EzcsyozLpJkaO1eGDbL.jpg

İnternetten açıp tüm bölümlerinin izlenebileceği bir dizi oldu bence.. Fazla uzun sürmedi ve uyarlamasına sadık kalındı..

Zuhal Olcay'ı yeni bir dizi görmek dileğiyle..

hiç bir bölümünü izlemedim ama bitmesine üzüldüm :( kısa ve güzel sürdü :) Oyuncuları yeni dizilerde görmek isterim :)

:TÇok güzel bir diziydi bitmesi üzücü ama oyuncuları yeniden FOX'ta görmek dileğiyle.. :Z

@sürgünüm : Ben de ilk imza atanlardanım orada. Ama maalesef bitecek, gereksiz bir şey yani. :)

seçkin özdemirin en başarılı olduğu rol hürrem deki küçük rolüydü

al yazmalım dizisinde özge pirinçle birlikte dağıttılar ortalığı batırdılar diziyi, bu vatandaşın bu dizisini izlemedim ama başroldeyse diziden hayır gelmez.

Transfer söz konusu değil bence senarist yazmış yeni proje başlıyormuş. Kanal D'de ki Toskana Vadisi olabilir..

Seçkin ve Damla harika bir iş çıkardılar.Görselaçıdan çok fazla uyumluydular.Dizinin sadece ilk sezonunu izlesem bile unutamayacağım diziler arasında yer almayı başardı.Finale kadar izlemediğim bölümleri Pc den izleyip finalini TV den izlemek istiyorum..

İnternetten açıp tüm bölümlerinin izlenebileceği bir dizi oldu bence.. Fazla uzun sürmedi ve uyarlamasına sadık kalındı..
nedeni sonunun AFK EMİR İN YOLU olmamasi icin :D FATİH AKSOY akillanmis :)) Ama dizi super hani devam etse edebilirdi ki etseydi yaa muzikleri falan da harika cok uzuldum acikcasi hadi BSK da tmm ama FOX SAKİN SAKİN SBSV me DOKUNAYİM DEME !! Duydun mu beni.. Sevdigim 2 dizimi bitiriyorsun zaten... Acun Star a gelmediginde İBRET İ AİLEM i BAYİLA BAYİLA izliyordum geldigi gibi Star bitirdi ve ben STAR SATİLDİGİNDAN BERİ İZLEMİYORUM ACUN YUZUNDEN sen de SBSV mi bitirsen ki boyle bi APTALLİK yapacagini dusunemiyorum bile SENİ DE SİLERİM !!!!! o olur ona gore......