Sina Koloğlu'dan Reyting Sistemi Yorumu !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061
Milliyet Cadde yazarı başarılı ve usta isim Sina Koloğlu yeni sistem ve Samanyolu TV'nin şaşırtıcı yükselişini kısa bir yazı ile kaleme aldı işte o demeç.

“KÜÇÜK GELİN”, YENİ REYTİNG SİSTEMİNİN BİRİNCİSİ Mİ?

“Nüfusu 20 binin altında olan yerlerde de ölçüm alınacak” dediler ve sonuç böyle oldu. Göç sonucu (İstanbul öncelikli) Anadolu’da nüfus ortalaması buralara geldi zaten.
“Türkiye’yi kapsayan ölçümler” aslında “muhafazakâr izleyicinin” artması anlamına geldi. Sistem değişti, Samanyolu TV dizilerinde artış gözle görülür bir şekilde arttı.
“Küçük Gelin” pazar günü birinci, ayrıca bu kanalın dizileri içinde en çok seyredilen “Şefkat Tepe” cumartesi gecesi ikinci dizi oldu. Kanalın “İki Dünya”sı ise her gün totalde ilk beş arasında. Diğer yeni diziler şimdilik aynı kıvamda değil. Bu sistem içinde Samanyolu TV’nin dizilerinin birer ikişer yukarılara tırmanacak.

@xemrexxx , @EveN , @yakup09 , @Bully , @takas , @XanTier , @OzaN , @Forumdash

Gerçekler acıdır Sina'cım. :F Agb kanal d'yi şişirirken de ağzını açıvereydin ya. :kiki::kiki:

adam nüfusu 20 binin altında olan yerlerin reyitnginin ölçülmesini eleştirmiş...
bunun aysun kayacı'nın benim oyumla çobanın oyu bir mi demesinden ne farkı var...
klasik beyaz türk psikolojisi...

benim ailem köyde yaşıyor... ortlama bir memur kadar geliri var en z... ve ortalama bir memur kadar alışveriş yapıyor... biri bana benim ailemin reytinginin ölçülmemesinin mantığını açıklayabilir mi? ve de ailede üniversite okuyor olan üç kişi var...

Stv dizisinin 10 alması çok şaşırtıyor gerçekten :T: diğer 5 büyük kanalda daha güzel diziler var ama reyting alamıyorlar :( :bilmem:

Bence saydığı 3 dizi hangi kanalda olsa izlenir. Hıyanet Sarmalı ve Ötesiz İnsanlar izlenmez konuları yine kendilerine has. :D