Acun Ilıcalı TV8'de Neler Yapacak ?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
aiblog.milliyet.com.tr_imgroot_blogv7_Blog333_2013_10_29_50_434104_3_4_88917.jpg

Geçtiğimiz günlerde Medya Dünya'sına bomba gibi düşen Acun Ilıcalı'nın Türkiye'nin eski ve saygın kanallarından TV 8'i satın alması oldu.

Peki Star TV'de programları devam edecek mi? TV 8'de neler yapacak ? işte Mesut Yar bugün ki yazısında soru işaretlerine açıklık getirdi.

Mesut Yar yazısında Acun Ilıcalı'nın Haziran Ayı'na kadar Star TV'de programlarını sürdüreceğini açıkladı Haziran ayı'ndan sonra ise medya'da yer yerinden oynayacağını belirtti.

TV8'in sahibi Mehmet Nafiz Güler tüm çalışanların tazminatlarını ödeyecek ayrıca kanalda yayınlanan kaliteli programlar ile bir yol ayrımının yaşanmayacağını belirtiliyor.

Yazının tamamı ve daha fazlası Posta.com.tr'de !

Bakalım 22 Şubat 1999 yılında yayın hayatına başlayan ve büyük kanal olmak için yıllardır çaba gösteren TV 8 bu kez başarılı olabilecek mi göreceğiz.

awww.isbulsam.net_wp_content_uploads_2013_10_star_tv_i_C5_9F_ilan_C4_B1.jpg

Acun bugüne kadar başarısını başaracağını ismini ispatladı zaten ben sadece ortalığın karışacağı anı bekliyorum.:)
Sektör uzun zamandır olaylardan uzak efendi takılıyordu Star'ın çırpınışlarıyla alevlenecek.:A

Artan rekabet ve düşen reklam gelirleri kimlerin sonunu getirecek, göreceğiz.Hayırlı olsun.

Bakalim Star ne hallere düsecek. Show TV'nin durumuna düsünce destekcileri ne yapacak? :)

resmen show 2 ldu önce acun-my-beni affet ile uçtu şimdi my siz acunsuz show gibi çöküyi :D direkt aynı durum transferler olurkene show da çağataylı afk vardı tek güçlü yapım şimdi star da çağataylı medcezir var :F
Biz boşuna demiyoruz şu kanalın Star TV'liği kalmadı diye nerede o Uğur Dündarlı Olacak O Kadar'lı Star TV şimdi Show TV'nin çakması. :) :)

Star kimin bedduasını aldı acep. :A :F

Star' Acun'la birlikte MY'de bitecek. Geriye bir Medcezir var cok iyi giden. Aramizda kalsin idare ediyor.

Ayrica oha dedirtecek cok yapim cikmadi bu sezon. Bunu da göz önünde bulundurursak Star zor bulur iyi yapim. Maclar sayesinde belki ikinci olur.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy