"Sana Bir Sır Vereceğim" Bitiyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
FOX'ta yaz aylarında yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Murat Han, Esra Ronabar, Ekin Koç ve Demet Özdemir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı ve yapımcılığını Scor Films'den Selim Erkul ve Cemal Ozan Çam'ın üstlendiği "Sana Bir Sır Vereceğim" dizisinin biteceği konuşuluyor.

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar; dizinin bir kaç bölüm sonra FOX'ta son bulacağını açıkladı. Sana Bir Sır Vereceğim özelikle sosyal medyada büyük bir kitle edinmişti.

aDU38bozFucVZ71Dm3YRURlo.jpg

Bu dizi biterse üzüzlürüm. Yazın takip etmiştim ve beğenmiştim. İlk defa Türkiye'de kaliteli bir fantastik dizi yapmışlardı. Şanslarını cumartesi 22.15'te denemeliler bence. Uzun özetle çok iyi oranları görebilir dizi.

Biteceğini düşünmüyorum reytingleri kötü değil bir kaç hamleyle dahada yükselebilir. Bitmesi büyük süpriz olur.

Bitirmeye kalkarlarsa sosyal medyadaki kitlesi çok büyük tepki gösterir. Hem reytingleri de iyi sayılır. En azından diğer dizilerine oranla daha iyi gidiyor sayılır. :)

:bağır: FOXXXX 😱 BIR ASK HIKAYESI VE SANA BIR SIR VERECEGIM 3 ALIOLAR BİTIRION AMA UMUTSUZ EV KADINLARI 1 ALIO AMA BITIRMION.EGER SBSV BITERSE KIYAMET KOPARRRRRR !!!!!! 😱 :bağır:

Sosyal medyada büyük yankı bulur bu fena oranlar almıyor FOX'a göre üstüne belli bi kitlesi de var ilginç bitirmeleri.

Reytingleri gayet iyiydi. Niye biter ki bu dizi? Ama biterse Güneşi Beklerken'e yarar bu durum güzel olur tabii. :X

Sana bir sır verecemde siyaset kurbanı oldu haydi geçmiş olsun o diziyede Aynen Sihirli annem selena Prenses perfinya bez bebek RUhsar hayal ve gerçek bizim okul Alev Alev Fatih Güzel çirkin Yıllar sonra ve Dedemin dolabı gibi siyaset kurbanı oldular @xemrexxx @cookies

Bir aşk hikayeside var içinde

Sana bir sır verecemde siyaset kurbanı oldu haydi geçmiş olsun o diziyede Aynen Sihirli annem selena Prenses perfinya bez bebek RUhsar hayal ve gerçek bizim okul Alev Alev Fatih Güzel çirkin Yıllar sonra ve Dedemin dolabı gibi siyaset kurbanı oldular @xemrexxx @cookies

tamam:T:

Kuzenlerin bayıldığı dizi hiç denk gelmedim :) Biterse sevenleri için üzülürüm :)

Diziyi sen de yaz istersen :)

Bu dizi biterse üzüzlürüm. Yazın takip etmiştim ve beğenmiştim. İlk defa Türkiye'de kaliteli bir fantastik dizi yapmışlardı. Şanslarını cumartesi 22.15'te denemeliler bence. Uzun özetle çok iyi oranları görebilir dizi.
Dizi yabancı uyarlaması kalitesi ordan geliyor

Bir Twitter fenomeni daha bitti hayırlı uğurlu olsun)))

önce diğer düşük reytingli dizileri bitmeli :T: zaten Fox sadece cuma-cumartesi iyi gidiyor :)

Yapımcı yakında açıklama yapacakmış :)