'Babam Sınıfta Kaldı' Final Yapıyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
FOX'un yaz ayında yayın hayatına başlayan, yeni sezonla birlikte düşüşe geçen dizisi 'Babam Sınıfta Kaldı' final yapıyor!

Gani Müjde'nin Tükenmez Kalemi'nden ekranlara gelen dizinin baş rollerinde Cem Davran, Defne Samyeli, Mesut Yar, Melis Tüzüngüç, Çağrı Çıtanak, Bengi İdil Uras, Ali Biçim ve Halit Akçatepe gibi isimler yer alıyordu.

Bu hafta 17. bölümü ekranlara gelecek olan dizi, 18. bölümüyle final yapacak.

1JZ2JSpv23EAu23Vn4raUk34.jpg

FOX'un yaz ayında yayın hayatına başlayan, yeni sezonla birlikte düşüşe geçen dizisi 'Babam Sınıfta Kaldı' final yapıyor!

Gani Müjde'nin Tükenmez Kalemi'nden ekranlara gelen dizinin baş rollerinde Cem Davran, Defne Samyeli, Mesut Yar, Melis Tüzüngüç, Çağrı Çıtanak, Bengi İdil Uras, Ali Biçim ve Halit Akçatepe gibi isimler yer alıyordu.

Bu hafta 17. bölümü ekranlara gelecek olan dizi, 18. bölümüyle final yapacak.

1JZ2JSpv23EAu23Vn4raUk34.jpg
kotu oldu bu ama cok yakinda sana bir sir verecegim biticekmis oyle duyum aldim

izleyenleri için kötü haber ama FOX düşük reytingli dizilerini bitirmeli artık :T:

önce harem şimdi bsk :) fox un hataları ile biten 2 gani dizisi :) gani daha da dizi yapmaz herhalde fox a :)

Doğru karar. Gani'nin dizileri artık tutmuyor maalesef. O bence Pis Yedili'ye sarılsın iyice. :X Ayrıca komedi dışında başka konulara da yönelebilir.

Ya olamaz ya, ben erman ve gebe şarkısını söyleyen ve şinasi bağırırsan ölürsün diyeni 3 karakteri özlücem :(

Size önceden söylemiştim 2-3 hafta içinde bitecek diye dediğim de çıktı. Böylelikle Sana Bir Sır Vereceğim uzun özetle yayınlanacaktır. Bir Aşk Hikayesi'nin bitip bitmeyeceğini sormuşsunuz. Evet o dizi de yakında bitecek. Sana Bir Sır Vereceğim'in ise biteceği yok. Daha birkaç sezon boyunca FOX'ta olmaya devam edecek. :) @xBUGRAx @semre

Çok iyi bir diziydi aslında. Sırf Cem Davran için izliyordum. Bitmesini istemezdim ama bitiyor. Reyting yüzünden biten diziler arasına katıldı bu dizide.

Dizi Çok İyiydi Gençler rolünün hakkını veriyor zaten cem davran baş yapıt oynuyordu emeklerine sağlık

Fox değilde Kanal D - Star gibi bi yerde olsaydı bu dizi reyting patlaması yapardı ama .