Benim Dünyam'ın 4.Galası ve Yeni Gelişmeler

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,237
Puanı
1,061
Başrollerini Beren Saat,Uğur Yücel ve Ayça Bingöl'ün oynadığı Benim Dünyam filminin Gaziantep galası yapıldı.

Daha önce İstanbul,Berlin ve Bursa'da gala yapan filmin 4.galasına da ilgi yoğundu.
Beren Saat ve Uğur Yücel ile birlikte yüzlerce Gazianteplinin katıldığı galada Uğur Yücel şunları söyledi:

"Filmlerin genelde İstanbul galaları yapılır ama filmi sadece İstanbul için değil tüm Türkiye için yapıyoruz. O yüzden gönül ister ki her şehrimizdeki izleyicilerimizle buluşabilelim. Bu nedenle bugün de sizlerle filmimizi paylaşmaya geldik"

Öte yandan filmin müziklerinin yer aldığı soundtrack albümü Kasım ayının 3.haftası çıkıyor.21 enstürmantal parçanın yer aldığı albüm bütünüyle Tamer Çıray'a ait.

Filmin altyazılı versiyonu da İstanbul,Ankara ve İzmir'deki sinemalarda yerini alacak ve daha sonra daha çok sinema salonunda altyazılı gösterime girecek.
awww-erbaadan-com_images_news_2013_11_10_benim_dunyam_filminin_gaziantep_galasi_yapildi-jpg.23072

@destere @Forumdash @denizz19 @xBUGRAx @Fks14 @berenist @Bully

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
4 Kere gittim :D Acayip güzel bir film. 4 kere izlememin 4'ünde de ağladım. Hayatımda hiçbir filmin sinemasında ağlamamıştım. Beren yine dokundu içime :)
Ama tabi Uğur Yücel , Melis Mutluç ve Ayça Bingöl'ü de es geçmemek lazım. Hepsi harikaydı.