11 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kayıp reklama girdi. Torpilli dizi olmak ne güzel be. :F

Kayıp 80 dakikadır reklam vermeyerek rekora doğru koşuyor! :F
vermesin tabi bu reyting oyunlarına girmenin zamanı geldi derkene reklama girdi 21.20 :(

Zaten Ay Yapım'ın Aşkı Memnu'sunu ce Ezel'ini harici bi şeyi izlemedim o yüzden yorum yok. Pis gülmemim sebebi bazen yorumlarda Karadayı kalite timsali oluyor o sebeplen. :X:X

Pis Yedili. :F
kaliteli olmak başka kalite timsaşi olmak başka kalite timsali olmak için fevkaladenin fevkinde bir senaryo gerekir,üstüne iyi oyuncular,üstüne yönetmen :) 3 ünü bulurlarsa anca kalite timsali olabilirler

yalan mı arkadaş :) nesi kışkırtıcı açın bakın kuzey güney 40.bölüm ali nin ölümü karadayı 39.bölüm çitlembik in ölümü fark görürseniz söyleyin :)

arkadaş kuzey güneyi izlemezem kandıracaksın beni.
ne alaka ordaki alinin ölümüyle burdaki baharın ölümü

arkadaş kuzey güneyi izlemezem kandıracaksın beni.
ne alaka ordaki alinin ölümüyle burdaki baharın ölümü
o günün reyting konusuna git görürsün nasıl öldüğünü anlattılar bir bir :D

suphanallah kayıp dizisi reklam vermediği halde düştü vışşhh reklamsız gitmek de işe yaramayacak anlaşılan :F

kayıpta arka soakklardan sonra imana geldi )))) onlarda kebser nas sureleri oku dendi hocaya gittiler ))) reyting sen nelere kadirsin baktık reyting alamıyoruz taklada atarız diyorlar))

kayıpın tekrar 3 reytingden 2 reytinge düşeceğini önceki mesajlarımda yazmıştım
çünkü o ses ve karadayı reklamdayken görür 3 reytingi başka türlü çok zor

alakayı sen yazmışın işte )) falcı getir sonra hacı hocaya git kevser nas suleri oku ))) kısacası dini degerler reyting aldıgını düşünen kanal d rota çevirdi işte ))) @pompy ayrıntılı anlatsın sana ))
Bunlar işte osmanlıda olan durumlar papa devirmek için büycü felan gönderirdi

kaliteli olmak başka kalite timsaşi olmak başka kalite timsali olmak için fevkaladenin fevkinde bir senaryo gerekir,üstüne iyi oyuncular,üstüne yönetmen :) 3 ünü bulurlarsa anca kalite timsali olabilirler
3'üde var:) Hadi senaryodan dem vuruyorsun onu saymasan bile 3'de2'si var yeterde artar:)

kayıpın tekrar 3 reytingden 2 reytinge düşeceğini önceki mesajlarımda yazmıştım
çünkü o ses ve karadayı reklamdayken görür 3 reytingi başka türlü çok zor
Yayınlanan yeni bölümün final sahnesinde Barut Necdet'in "Bir gün içinde çok sevdiğin biri ölecek" tehdidi Mahir Kara'yı ve ekran başındaki izleyenleri şoke etti.

Necdet'in söylediklerinden sonra çılgına dönen Mahir Kara, sevdiği insanları koruyabilmek için yeni çözümler üretmeye çalışacak. Artık Mahir Kara'nın annesini, babasını, kardeşlerini, sevdiği kadın Feride'yi ve çitlembik Bahar'ı dahi koruması gerekecek.

görüldüğü gibi her şey kötü adamın esas oğlana sevdğin biri ölecek demesi ile başlıyor en sonda çitlembik in adı geçiyi kg de ne oldu tüm bölüm adı geçmeyen ali öldü yani en son ihtimal daha ne tesadüf mü hep bunlar :)

3'üde var:) Hadi senaryodan dem vuruyorsun onu saymasan bile 3'de2'si var yeterde artar:)
senaryo baştan iptal :) izlemediğim için oyunculuk ve yönetmenlik ne durumda bilemem :)

kayıpta arka soakklardan sonra imana geldi )))) onlarda kebser nas sureleri oku dendi hocaya gittiler ))) reyting sen nelere kadirsin baktık reyting alamıyoruz taklada atarız diyorlar))
Kebser değil o tövbe Yarabbim Kevser Suresi olacak.Eğer kebser birinin ismi ise ben bilmiyorum hiç duymadım kebser