Ekranların Vazgeçilmezi Recep İvedik 2 FOX'ta !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Geçen hafta Recep İvedik 1'i yayınlayan FOX yarın akşam serinin devam filmi olan Recep İvedik 2'yi ekranlara getirecek.

Televizyon kanallarının daha önce defalarca yayınlandığı kanalların vazgeçemediği film Recep İvedik 2 yarın akşam 22.15'de FOX ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Ayrıca Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik yeni filmide gündemde vizyona zaman kaldı Recep İvedik serinin 4. Filminde Survivor yarışmasına katılacak.

RECEP İVEDİK 2 | PAZARTESİ ( YARIN ) - 22.15

KM3fS7241gZCRL5m86JrDYhe.jpg

Son düzenleme:
Bence de 2.si daha iyi gider. Survivor fikri iyiymiş. :F Düşüncesi bile güldürmeye yetti. :D

@OzaN AB Grubu izleyicisi olarak Recep İvedik filmi hakkında ne düşünüyorsun seni güldürebiliyor mu?
:X :X

@OzaN AB Grubu izleyicisi olarak Recep İvedik filmi hakkında ne düşünüyorsun seni güldürebiliyor mu?
:X :X
Ben seviyorum şahsen Recep İvedik'i. Film açısından bir kalite vaat etmediği doğru ama güldürüyor bence iyi espriler de var. Safiye Soyman esprisi mesela her aklıma geldiğinde gülerim. :D

Ben seviyorum şahsen Recep İvedik'i. Film açısından bir kalite vaat etmediği doğru ama güldürüyor bence iyi espriler de var. Safiye Soyman esprisi mesela her aklıma geldiğinde gülerim. :D
Anladım cevapladığın için teşekkürler ama bence 4. yü yaparak çok uzattı onun yerinde ben olsam diziye çevirirdim hatta bir duyuma göre yıllar önce Kanal D teklif etmş ama Şahan reddetmiş. :X :X

En cok ta böyle şeyler i fox TV yayinlar (Recep İvedik) gibi...

Forum İstatistikleri

Konular
176,428
Üyeler
8,561
Son Üye
Fatih kiren