Ekim 2013 Ayının En Favori Üyesi: sokak sanati

Öncelikle çok çok çok mutluyum.Hakettiğimi düşünen ve bana oy veren yada oylamaya katılan her forumcu arkadaşıma teşekkür ederim.

Gerçekten çok mutluyum.:DHoppa:gangnam:olmasada şuan dans ediyorum.:D

Diğer kardeşlerimiz için üzgünüm ama ikisiylede yarışmak çok güzeldi.İkisinide tebrik ederim.:D

Forumumuza 23 Şubat 2013'de üye olan sokak sanati arkadaşımız daha önce de finalde yarışmış ancak ilk defa ayın Favori üyesi seçilmiştir.

sokak sanati Ekim ayının en favori üyesi olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan china_shangai ve ABAY_06'yı da bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@sokak sanati - 11

@china_shangai - 10

@ABAY_06 - 4
Ekim Ayının En Favori Üyesi: sokak sanati

aedebiyatgalerisi-net_wp_content_uploads_2010_01_tebr_c4_b0kler-gif.20576

Anketi açtığın, oylamaları hazırladığın ve her şey için teşekkür ederim sana dark.İyiki başlatmışsın böyle bir anketi çünkü çok mutluyum.:)Teşekkürler.

Ayrıca biraz geciktirip heyecan yaptırmaya çalıştığın içinde sinirliyim.:bağır:Çok can çekiştiriyorsun.:D

Teşekkür ederim forumcu dostum.:D

çok sevindim :) tebrikler @sokak sanati :)
@ABAY_06 @china_shangai sizide tebrik ederim :)

Teşekkürler panpa.Bende çok mutluyum umarım ileriki aylarda sende en favori olursun.Ki bunu şimdiden görebiliyorum.

Tebrik ederim.:) @sokak sanati
Sizi de tebrik ederim.:) @ABAY_06 @china_shangai

Teşekkürler Akif.

Teşekkürler kardo.Sende hakettin ama bana kısmet oldu.Seninle yarışmak güzeldi.Umarım gelecek ay tekrar karşılaşırız.:D

Tebrik ederim.:)

Tebrik ederim kardeşim @sokak sanati

Çok saol abi.Biraz ayıp oldu ama bende normal olarak sevindim.Senin adına üzüldüm.Ama yarışmaya benim için stres kattığın ve heyecan yarattığın için teşekkürler.:)Umarım gelecek aylarda en favori olursun.

Bu arada sanatı değil sanati.:D

Tebrikler Umut panpam hak ettin gerçekten. :) @china_shangai ve @ABAY_06'ya da tebrikler. Siz de hak ettiniz ama olmadı. Başka sefere inşallah. :)

Çok teşekkür ederim panpa.Hakkettiğimi düşündüğün için mutlu oldum tekrardan.:)

Teşekkür ederim Buğra.Çok mutlu ettiniz beni.:)

Tebrikler 3 isime de. :)

Bende sana teşekkür ederim Deniz.

Teşekkürler.:)

Başta @sokak sanati olmak üzere üçünüze de tebrikler. :)

Bende teşekkür ederim.

tebrikler panpa :)

@china_shangai sen de yaşlı kurt olarak baya yaklaşmışın sonuca sana da tebrikler :F

Teşekkürler panpa.Yaşlı kurt çok stres yaptırdı oylamaya.:D

Teşekkürler Emre.:)

Üçünüzede Tebrikler :)

Teşekkür ederim.Sürgünüm.:)

süpersin :Z @sokak sanati
Sizi de tebrik ederim.😉 @ABAY_06 @china_shangai
Çok saol

Tebrikler. :) @sokak sanati

Ayrıca @ABAY_06 ve @china_shangai sizleri de tebrik ederim bir daha ki sefere İnşAllah.... :)
Çok saol.kardeşim

Öncelikle çok çok çok mutluyum.Hakettiğimi düşünen ve bana oy veren yada oylamaya katılan her forumcu arkadaşıma teşekkür ederim.

Gerçekten çok mutluyum.:DHoppa:gangnam:olmasada şuan dans ediyorum.:D

Diğer kardeşlerimiz için üzgünüm ama ikisiylede yarışmak çok güzeldi.İkisinide tebrik ederim.:D

Anketi açtığın, oylamaları hazırladığın ve her şey için teşekkür ederim sana dark.İyiki başlatmışsın böyle bir anketi çünkü çok mutluyum.:)Teşekkürler.

Ayrıca biraz geciktirip heyecan yaptırmaya çalıştığın içinde sinirliyim.:bağır:Çok can çekiştiriyorsun.:D

Teşekkür ederim forumcu dostum.:D

Teşekkürler panpa.Bende çok mutluyum umarım ileriki aylarda sende en favori olursun.Ki bunu şimdiden görebiliyorum.

Teşekkürler Akif.

Teşekkürler kardo.Sende hakettin ama bana kısmet oldu.Seninle yarışmak güzeldi.Umarım gelecek ay tekrar karşılaşırız.:D

Tebrik ederim.:)

Çok saol abi.Biraz ayıp oldu ama bende normal olarak sevindim.Senin adına üzüldüm.Ama yarışmaya benim için stres kattığın ve heyecan yarattığın için teşekkürler.:)Umarım gelecek aylarda en favori olursun.

Bu arada sanatı değil sanati.:D

Çok teşekkür ederim panpa.Hakkettiğimi düşündüğün için mutlu oldum tekrardan.:)

Teşekkür ederim Buğra.Çok mutlu ettiniz beni.:)

Bende sana teşekkür ederim Deniz.

Bende teşekkür ederim.

Teşekkürler panpa.Yaşlı kurt çok stres yaptırdı oylamaya.:D

Teşekkürler Emre.:)

Teşekkür ederim.Sürgünüm.:)
Senin canın saolsun gönülden tebrik ederim benim adıma üzülmene gerek yok ortada üzülecek durum yok ikinixde benim için çok değerlisiniz iyi ki tanımışım sizleri

Başta @sokak sanati olmak üzere üçünüze de tebrikler. :)
Çok saol sayın adminim

Son düzenleme: