Why so serious? İnşallah demem.Ben gayet ciddiydim.Çok pis sorumlu hissettim.Yarın karşıma boş yere mi oy verdim dersin falan.😱Umarım demessiz.
Why so serious? İnşallah demem.Ben gayet ciddiydim.Çok pis sorumlu hissettim.Yarın karşıma boş yere mi oy verdim dersin falan.😱Umarım demessiz.
Why so serious? İnşallah demem.
Ben gayet ciddiydim diyen ben miyim? Biz niye gereksiz yere uzatıyoruz tartışmayı ya. Karşılıklı şakalaştık işte. Yeter kapansın konu.Ben miyim ciddi.Fena haykırdım.
Ben gayet ciddiydim diyen ben miyim? Biz niye gereksiz yere uzatıyoruz tartışmayı ya. Karşılıklı şakalaştık işte. Yeter kapansın konu.
Ben de kaçacak yer arıyorum şu an. İyi yönde tartışıyoruz biz şakalaşıyoruz falan ama konuyu işgal etmeye gerek yok.ben konuşacak yer arıyorum.O nedenle uzatıyorum.Tartışma gözüyle bakmadım bile ben buna.Şakalaşmak gözüyle baktım.
Ben de kaçacak yer arıyorum şu an. İyi yönde tartışıyoruz biz şakalaşıyoruz falan ama konuyu işgal etmeye gerek yok.
Saolasın abi rahatlattın beni gerçekten. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..@legolas9900 @RüzgarGülü @çocuklarduymasın @destere hepinize sonsuz teşekkür ederim @Bully senin canın saolsun fark etmez kardeşim
valla benim açımdan önemı yok hepsi çok değerli arkadaşlar sen onu bırak yarın kı mac ne olurSaolasın abi rahatlattın beni gerçekten. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Ya Fener alır ya da berabere biter. Başka ihtimal var mı ki?valla benim açımdan önemı yok hepsi çok değerli arkadaşlar sen onu bırak yarın kı mac ne olur
derbi maç her sonuca açık centılmenlık olsun gerisi önemlı deılYa Fener alır ya da berabere biter. Başka ihtimal var mı ki?
Aynen abi tribünlerde gereksiz kavgalar, gerginlikler çıkmasın, oyuncular sadece futbola konsantre olsunlar yeter. Biz de 14 yıl aradan sonra yenersek fena olmaz tabii.derbi maç her sonuca açık centılmenlık olsun gerisi önemlı deıl
hadı leyyyyyyyyynnnnnnnnnAynen abi tribünlerde gereksiz kavgalar, gerginlikler çıkmasın, oyuncular sadece futbola konsantre olsunlar yeter. Biz de 14 yıl aradan sonra yenersek fena olmaz tabii.
Biz sizi hiç yenmeyelim mi yani?hadı leyyyyyyyyynnnnnnnnn
Önemli değil abi Biz seni her zaman destekleriz merak etme @takas @WesTxCoasT ve @XanTier de görse konuyu@legolas9900 @RüzgarGülü @çocuklarduymasın @destere hepinize sonsuz teşekkür ederim @Bully senin canın saolsun fark etmez kardeşim
saol kardeşim önemli deil onların da canları saolsunÖnemli değil abi Biz seni her zaman destekleriz merak etme @takas @WesTxCoasT ve @XanTier de görse konuyu
Bu ay gerçekten özellikle 2 isim gözüme çok çarptı. Ama birine vermek zorundayım sokak sanati diyorum.