"Merhamet" Dizisi Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Most Yapım'dan Gül Oğuz'un yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı ve senaryosunu Mahinur Ergun ve Melih Çam'ın kaleme aldığı "Merhamet" bundan böyle saat 22:30'da ekrana gelecek.

Çarşamba akşamları Kanal D'de ekrana gelen dizi daha önce 22:00'da yayınlanıyordu, Gold Film'in 'A.Ş.K.' dizisinin hemen ardından. Bu şekilde A.Ş.K. dizisi de saat 20:00'da başlayıp 22:30'da sona erecek.

TvmiGOrj2z1LkaC2ZO1NpKMl.jpg

A.Ş.K yükselir fakat Merhamet biraz düşebilir ama çok düşeceğini de zannetmiyorum fakat Kanal D niye böyle bir dengesizlik içinde ilerliyor anlamıyorum. A.Ş.K. özetli 20.45'te başlasa ve saat 22.45'e kadar sürse ne kaybedecek? Merhamet oranlarını yine koruyacak zaten, düşse bile çok fazla etkilenmez o dizi. Çarşamba günü Kanal D pt2'de hangi diziyi koyarsa koysun izleniyor zaten. Saati çok önemli değil...

15 dakika ilerlemiş sadece. Çok da önemli bir şey değil gibi. :)

nasıl kurtaracakalrsa :D kanal d nin başlamadan ölü olan 2 dizisi vardı: fatih ve aşk
ikisi de başrolden kaybetti
m.a.alakurt tan fatih hazal dan zengin olma peşinde-entrikacı kız olmayacağı gün gibi ortadaydı :X
Hazal Kaya çok iyi bir oyuncu, hayır M.A.A ile nasıl kıyaslarsın onu anlamış değilim. :X

Hazal'ımın oyunculuğunu neden beğenmiyorsun onu da anlamıyorum ama Hazal Kaya gibi bence Türkiye'de rolünün hakkını bana en iyi veren ve o rolü hissettiren başka bir oyuncu bilmiyorum...

Hazal Kaya çok iyi bir oyuncu, hayır M.A.A ile nasıl kıyaslarsın onu anlamış değilim. :X

Hazal'ımın oyunculuğunu neden beğenmiyorsun onu da anlamıyorum ama Hazal Kaya gibi bence Türkiye'de rolünün hakkını bana en iyi veren ve o rolü hissettiren başka bir oyuncu bilmiyorum...
bence ikisi de dizilerini batıran isimler :) oyunculuğunu beğenmiyorum değil her rolün altından kalkabilecek bir isim değil oynadığı rollerle izleyicinin kafasında kendine bir rol çizdiriyor onun dışına çıkarsa başarısız oluyor

bence ikisi de dizilerini batıran isimler :) oyunculuğunu beğenmiyorum değil her rolün altından kalkabilecek bir isim değil oynadığı rollerle izleyicinin kafasında kendine bir rol çizdiriyor onun dışına çıkarsa başarısız oluyor
Neyse bu senin görüşün, saygı duyarım ama Hazal gerçekten de bu yorumları hak etmiyor...

20.00'a alındı sandım başlığı görünce. Son haftalarda A/B'de A.Ş.K.'ı geçmeye başladı sanırım.

A.Ş.K.'ı kurtarmak için son hamlelerini yapıyorlar ama dizinin ömrü uzun gözükmüyor...

Aşk'ı kaldırıp bunu 20'de yayınlasalar daha iyi en azından bu dizi Aşk'tan daha akla yatkın. :F

Aşk çok klişe, bayat ve donuk...... :)))))

merhametin son zamanlarda reytinginde artış oldu çok sevindim
aşk ı n da reytingleri hala aynı ama kötü hiç yakışmıyor:(