Halit Ergenç, 'Fatih'in Bitmesine Üzüldü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Bir kaç sezondur Star TV ve Tims Productions'un ilgiyle izlenen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Kanuni Sultan Süleyman karakterine hayat veren başarılı oyuncu Halit Ergenç, sadece 5 bölüm ekrana gelen 'Fatih'in bitmesi hakkında konuştu.

Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Seda Akman, Salih Bademci, Hande Soral ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde yer aldığı ve yapımcılığını Med Yapım'ın yaptığı 'Fatih' dizisinin bitmesi hakkında konuşan Ergenç, dizinin bitişine üzüldüğü ve onca insanın oradan ekmek yediğini dile getirdi.

FUcFtDzZiRjsIvAY99YjGLDc.jpg

evet onlarca insan işsiz kaldı bu çok üzücü ama dizinin bitişi bence üzmedi :J

dizinin bitişine üzülmedim keşke aynı ayardaki tüm çöpler sona ersede oyuncular işsiz kalsa:)
öyle dizi çekeceklerine meslek değştirip kanalizasyon temizleseler daha onurlu bir iş yapmış olurlar:)

Özelikle Gamze Özçelik'i yeni projede görmek istiyorum.

Saolsun Mehmet Akif Alakurt batırdı tabi bazı saçmalıklarla beraber.

Ama düşüncesi çok centilmence.:D

sadece set ekibine üzüldüm ben bu dizi için as ı bırakan gamze özçelik ya da manken mehmet akif alakurt a hiç üzülmedim aynı şekilde onun bunun isteği için dizi yapan fatih aksoy a da :)

yalakalık içün dizi yapılırsa hayır gelmez ondan :F

kışı görür baharı görmez bu diziler:)
aynı sipariş dizilerden birkaçtane daha var (huzur koçanı ve ben onu çok sevdim vesaire) dizilerde çoktan biterdide maliyetleri ucuz diye devam ettiriyorlar:)

Mehmet Akif Alakurt "Muhteşem Yüzyıl" hakkında o kadar kötü yorumlar yapmıştı ve Halit Ergenç hakkında da öyle. Halit Ergenç neden üzüldüğünü dile getirmiş anlamadım...

Kendisine yakışan konuşmayı yapmış Halit Ergenç. :) Ben de üzüldüm ama üzülmekle olmuyor bu işler. :)