8 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş zorla konuşturuyorsunuz geçen sene de TNS vardı o zaman neden şike var demiyordunuz cevabı basit Kanal D zirvedeydi çünkü lütfen zorlama yorumları bırakın....
Dila Hanım'ın 6 ve Huzur Sokağı'nın anlıklarda 5 alması ne kadar gerçekçi sence? (b)

Ben Yalan Dünyaya bakıyorum birazda Medcezire Diloşu bünye kaldırmaz :D

bir gün azmedip yarım saat izle acayip seveceksin muhteşem ötesi öff öff dizi demeye bin şahit lazım adeta destansı bir film:) herkesin elinde silah var her bölüm birbirlerine silah çekiyorlar ama daha silahla ölene rastlamadım:)

Kaç dizisi vardı ki? Hepsi de iyi gitti. Sezon sonuna doğru düşmek ayrı 1 haftada düşmek ayrı. Yalan Dünya ilk sezonunda 14lerden 5lere kadar düştü şike var demedim çünkü sezon sonuna kadar azar azar düştü. 1 haftada aniden düşüp aniden yükselmedi.

Milyonlar aylar sonra dağılır 1 haftada değil. :)

Yalan Dünya Pazartesiye geçsin bence daha hayırlı günüymüş. Şike var mı Medcezirle kitleleri aynı mı bilmiyorum ama özetinin listede olup yeni bölümün olmaması pek mantıklı değil.
AFK , Ustra Kemal , Suskunlar hatta Pis Yedili hepsi 1 ayda çakıldı sonra 2'lere düştüler sezon sonu filan değil yani. :)

Yalan Dünya'nın düşmesinin nedeni Med Cezir ikisninde kitleleri neredeyse aynı ayrıca son 2 bölümdür keyif vermiyor açık konuşmak gerekirse Revan bence Pazar denenebilir... GB Salı'ya gitsin.... :)

bir gün azmedip yarım saat izle acayip seveceksin muhteşem ötesi öff öff dizi demeye bin şahit lazım adeta destansı bir film:) herkesin elinde silah var her bölüm birbirlerine silah çekiyorlar ama daha silahla ölene rastlamadım:)
İlk bölümde biri ölmüştü Dİloş'un kocası onu unutma :kiki::D

Orkunç vuruldu Mira'yi korudu olacak 😕 Oysa adam yandan yandan kaçiyordu:bağır: :F:F

İlk bölümde biri ölmüştü Dİloş'un kocası onu unutma :kiki::D

izliyormuşsun kendini ele verdin :))

zaten ilk bölümde onu gönderip meydanı rızaya bıraktılar:) rıza hakiki oğlan ona bişey olmaz ölmez normal de , azer iki sefer 9 kurşun yedi bu kurşunlar neresine girdi çıktı tam anlayamadım ama ölmedi :))

Ekibe ve izleyicilere. :D
Tweet'ini koysana ya, çok merak ettim. :X

AFK , Ustra Kemal , Suskunlar hatta Pis Yedili hepsi 1 ayda çakıldı sonra 2'lere düştüler sezon sonu filan değil yani. :)

Yalan Dünya'nın düşmesinin nedeni Med Cezir ikisninde kitleleri neredeyse aynı ayrıca son 2 bölümdür keyif vermiyor açık konuşmak gerekirse Revan bence Pazar denenebilir... GB Salı'ya gitsin.... :)
AFK değil o EY. :)

Ki onunda bir bölümünden diğer bölümüne düşmesi çok normal. Dizinin ne hale geldiğini izlemiştir fanlar, sonrada devam etmemiştir saçmaladığından. 😉

Ben gününü seviyorum ama reyting için Çarşamba ve ya Pazartesi uygun.

Ben hala gariplik olduğunu düşünüyorum.

Ustura Kemalin gününü değiştirip bitirdiler. AFK emirin yolunu herkes ilk bölüm meraktan izledi düşmesi normaldi. Ne hale gelmişti dizi.

yalan dünya yılbaşında 3e bile düştü geçen sene şike demedim ama bu kadar da değil. Çocuk değiliz en azından.

Peki AS heyecanlı bölüm olunca fırlaması normalde şu dizilerin heyecanlı bölümleri olunca yükselmesi tuhaf mı? :)
Dila her bölüm tüfekle tabancayla bir yerlere kaçıyor zaten yani her bölüm heyecanlı. Bu bölüme özel başka bir şey yapmadıysalar eğer bu oranı alması normal değil. :)

Tweet'ini koysana ya, çok merak ettim. :X

AFK değil o EY. :)

Ki onunda bir bölümünden diğer bölümüne düşmesi çok normal. Dizinin ne hale geldiğini izlemiştir fanlar, sonrada devam etmemiştir saçmaladığından. 😉
AFK 8 civarı ile başladı sonra 5 sonra 3'e kadar düştü....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...