8 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok doğru dedin o benimde dikkatimi çekiyor ama gerçekten düşük giden tüm dizileri o reytingi hakketdiği için alıyor :T: neden Güneşi Beklerken çok iyi gidiyor o da ama Kanal D`de çünkü dizi güzel izleniyor ama diğer tüm yapımları diğer kanallardakı yapımların yanında zayıf kalıyor o yüzden özerlikle totalleri hızla düşüyor :( YD iyi çok güzel dizi ama Medcezir ve Karagül varken doğal olarak geri planda kalıyor üstelik Dila Hanım Huzur Sokağının etkiside var geçen sezonda rakipleri güçlüydü evet ama geçen sezon 2. sezondu o yüzden çok iyi alıyordu hem Vasfiye Teyze etkiside vardı 😉 tüm komedi diziler gibi artık sıkıyor bazı izleyicileri heralde
Bence Yd nin izleyicileri Medcezire kaymış

İşte 4 DK daha uzasaydı reklamları. :T: @xBUGRAx

Çakal Kanal D reklamlardan yararlanıyor. :)))))

Makbule Kosif ‏@makbulekosif 19 dk
#biraşkhikayesifragman vermeyen kanala ben kanal demem #FoxTürkiye

#biraşkhikayesifragman sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene #FoxTürkiye #foxtv

Yanarım yanarım tutuşur yüreğimmmmm belalım #foxtv #FoxTürkiye #biraşkhikayesifragman

#biraşkhikayesifragman sevgiliyş bekler gibi #FoxTürkiye

[URL='https://twitter.com/search?q=%23bira%C5%9Fkhikayesifragman&src=hash']#biraşkhikayesifragman
şimdiiii uzaklardasın hayallwrdesinnnnn #FoxTürkiye #foxtv[/URL]
Makbule'm isyanlarda yine :F

çok doğru dedin o benimde dikkatimi çekiyor ama gerçekten düşük giden tüm dizileri o reytingi hakketdiği için alıyor :T: neden Güneşi Beklerken çok iyi gidiyor o da ama Kanal D`de çünkü dizi güzel izleniyor ama diğer tüm yapımları diğer kanallardakı yapımların yanında zayıf kalıyor o yüzden özerlikle totalleri hızla düşüyor :( YD iyi çok güzel dizi ama Medcezir ve Karagül varken doğal olarak geri planda kalıyor üstelik Dila Hanım Huzur Sokağının etkiside var geçen sezonda rakipleri güçlüydü evet ama geçen sezon 2. sezondu o yüzden çok iyi alıyordu hem Vasfiye Teyze etkiside vardı 😉 tüm komedi diziler gibi artık sıkıyor bazı izleyicileri heralde

tabiki tamamen sebep tns den kaynaklanmıyor ama tns denek seçiminde nasıl bir uygulamaya gitti bilmiyorum ama eli yüzü düzgün ne kadar dizi varsa tns de düşme eğilimine geçti, kanal D nin dizileri bu sene çok da iyi değil diyelim ama kötüde değil aynı ayardaki diziler iki yıl önce ilk sıraları paylaşırken bu sene hiç izlenmemesi ilginç , istikrarlı düşüşler tns nin denekleriyle alakalı ama iki hafta arası bir dizinin aniden yüksel,ip diğer dizinin aniden düşmesi ise tns nin oranlara müdahale ettiği şüphesi uyandırır?

Dila Hanım nasıl bu kadar yükseldi bir anda anlamadım. Artık @EveN'a katılmamak elde değil. Bu SBT ve TNS güvenilir şirketler değil bence de...

Şşşş karistirma oralari :D
Niye karıştırmayayım? Eğer bu reytingler gerçeği yansıtmıyorsa belki de çok iyi diziler yayından kaldırılacak gerçekte iyi izlenme oranları alırken sonuçlar yanlış diye?
Huzur Sokağına ne demeli peki? 2 alan dizi aniden 5lere çıktı...
Reytinglere pek bakmam ben aslında öyle merak ettiğim diziler olursa onların reytingine bakarım ama bugün Dila Hanım'ın ve Huzur Sokağı'nın bu yükselişinden sonra daha da inanmam bu reytinglere ben baksam bile...

Ya arkadaş zorla konuşturuyorsunuz geçen sene de TNS vardı o zaman neden şike var demiyordunuz cevabı basit Kanal D zirvedeydi çünkü lütfen zorlama yorumları bırakın....

Geçen yıl Show'un tüm dizileri 7 , 8 civarı ile başladı 2'ler düştü bir kerede demedim şike var diye....
Kaç dizisi vardı ki? Hepsi de iyi gitti. Sezon sonuna doğru düşmek ayrı 1 haftada düşmek ayrı. Yalan Dünya ilk sezonunda 14lerden 5lere kadar düştü şike var demedim çünkü sezon sonuna kadar azar azar düştü. 1 haftada aniden düşüp aniden yükselmedi.

Milyonlar aylar sonra dağılır 1 haftada değil. :)

Yalan Dünya Pazartesiye geçsin bence daha hayırlı günüymüş. Şike var mı Medcezirle kitleleri aynı mı bilmiyorum ama özetinin listede olup yeni bölümün olmaması pek mantıklı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...