Acun Ilıcalı Film Sektörüne mi Girdi?

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
Acun Ilıcalı film sektörüne mi girdi?Aslında bu "abesle iştigal" bi haber ve paylaşmak istedim. Belki de doğru bi 'haberdir. Araştirma yaptım ama elime geçen pek bi'şey olmadı aynı "En Zayıf Halka"nın Acun'un Medya tarafından yapılacak denilmesi gibi bir iddia olabilir(?)

Herneyse lafı uzatmadan söyleyeyim.Bu hafta vizyona giren "Şevkat Yerimdar" Filminin fragmınında "Acun Film" yazıyordu. Malum bu aralar Acun aldı başini gidiyor, akla hemen "neden olmasın?" sorusu geliyor.

not:Not Bu Bir Tespittir Gerçekle Alakası Var mı Araştırılıyor. Konu Gereksiz Görülürse Vurun Kilidi.
fZUCoYk.png

mnfj.png

keşke girse ve turkiyede tv filmi anlam kazansa ayni HBO gibi.
@EnveR

acun ile HBO yu nasıl karşılaştırabildin acun başbakan istesin 20 takla atar öyle bir karaktere sahip.... HBO da ise hiçbir zaman sansür göremezsin.. acunun yapacağı işten, HBO daki film kalitesi aramak beygire hendek atlatmaktan daha zor:)

Acun Ilıcalı çekmiyor bu filmi,bu başka bir yapım şirketi.İsim benzerliği var tek.Keşke konuyu açarken faceden sayfasına sorsaydın.
Dedim ya haber olarak açmadim tespitti diyede Face'm yok ve şu an arattiğim face'de imdb puanı dileniyor ne kadar gerçekçi sayfa bilemedim😕
Bir gurup tarafından imdb de dahil tüm sinema siteleri dolaşılarak ve özellikle minimum puan verilerek puanımız düşürülüyor arkadaşlar... Bize destek verirseniz seviniriz...

ben sadece turkiyede tv filmi yada kisa dizi olsa daha iyi olur , dunyada ornek olarak HBO bunu yapanlardan soyledim, acunla HBOyu karşilaştirmadim. sadece acunun yeni formatlar denedigi için ilk yapanda o olabilir. @destere
NOTE: ben acunun formatlardan sadece surviver başarili buluyorum , digerlerinde buyuk problemler var.

ben sadece turkiyede tv filmi yada kisa dizi olsa daha iyi olur , dunyada ornek olarak HBO bunu yapanlardan soyledim, acunla HBOyu karşilaştirmadim. sadece acunun yeni formatlar denedigi için ilk yapanda o olabilir. @destere
NOTE: ben acunun formatlardan sadece surviver başarili buluyorum , digerlerinde buyuk problemler var.

bende aynı şeyi söyledim.. acun ilki başarır ama işini hakıyla yapmaz HBO daki dizilerin filmlerin ayarında bişeyler yapması için öncelikle bağımsız olması lazım, siyasi baskılardan çekinmemesi lazım, proğramın gerektirdiği ölçüde cesur olması lazım o açıdan acun bu işi beceremez dedim .. sadece show proğramlarıyla zaten HBO daki kaliteyi yakalayamaz..yarışmalarının zaten hemen hepsi türkiyede ilk, oysa dünyada çok daha önce yapılmış proğramlar .. sadece yurtdışından formatı alıp türkiye şartlarına uyduruyor en büyük marifeti bu :)