Kayıp Gün Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pazartesi seçilebilecek en kötü gün. O Ses ve Karadayı ile rekabet etmesi zor görünüyor.

Herkes bu karardan şikayetçi olmuş! Facebook'tan ve Twitter'dan Kanal D'ye yoğun mesaj var..

Pazartesi tutunamaz. Kanal D de farkındadır. Sonunu hızlandırmaya çalışıyorlar gibi geliyor bana İrfan Şahin'in dizisi olmasına karşın. Dizi en iyi ihtimal 26. bölümde biter gibi. :)

Pazartesi tutunamaz. Kanal D de farkındadır. Sonunu hızlandırmaya çalışıyorlar gibi geliyor bana İrfan Şahin'in dizisi olmasına karşın. Dizi en iyi ihtimal 26. bölümde biter gibi. :)

Ama dizi 39 bölümlük değil mi? 26. bölümde bitirirlerse hikaye tamamlanamaz ki tam olarak? :)

Başarısızlığına başarısızlık ekleyecek.:)

Bence bu habere en çok @EveN sevinmiştir @Bully malum Adam yalan dünya yüzünden diken üstündeydi.:F

Olsun bir nefes almış oldu.:F

Pt1 ömrü Fatih'ten uzun sürsün yeter:F sonra yeni dizi ile devam eder Pazartesi günleri.:D
Pazartesi hangi yeni dizi gelirse gelsin tutması kolay değil öyle. :F O yüzden bana Yalan Dünya gelecek gibi duruyor Cuma yükselemezse. @EveN kızmasın ama bana. :D

Pazartesi hangi yeni dizi gelirse gelsin tutması kolay değil öyle. :F O yüzden bana Yalan Dünya gelecek gibi duruyor Cuma yükselemezse. @EveN kızmasın ama bana. :D

Bencede tutmuş bir dizi en mantıklısı.Zaten yeni dizinin pek şansı yok gibi pazartesi.

Ancak efsane kadrolardan olmuş ama fos çıkıyor böyle kadrolu diziler.:DBakalım nasıl olacak.:)

Dizinin sonu yaklaştı gibi bide part 1 'de şansı çok az

Son düzenleme:
pazartesiye ab dzisi mi konur :F as gibi total dizisi lazım ama yine de bişi kaybetmez zaten dizi