kurala ne gerek var tüm yorumları bölüm konusuna taşı bunu da ben mi söyliyimGecen hafta KVP'cilerin hepsi Yorum konusuna yazdi. Ama Ozan'a belirteyim, bir kural gelsin
kurala ne gerek var tüm yorumları bölüm konusuna taşı bunu da ben mi söyliyimGecen hafta KVP'cilerin hepsi Yorum konusuna yazdi. Ama Ozan'a belirteyim, bir kural gelsin
ozanı karıştırma biz kendi aramızda hallederiz bu hafta da yani yarında gerekli motivasyonu bekliyoruz sendenGecen hafta KVP'cilerin hepsi Yorum konusuna yazdi. Ama Ozan'a belirteyim, bir kural gelsin
kurala ne gerek var tüm yorumları bölüm konusuna taşı bunu da ben mi söyliyim
ozanı karıştırma biz kendi aramızda hallederiz bu hafta da yani yarında gerekli motivasyonu bekliyoruz senden
valla bize yaptı 2 hafta evvel direk sildi yani bu konuda hiç şakası yokYooo, reyting konusuna yazanlari niye tasiyayim direk silerim
Bu hafta mesaiye kaliyorum abi, ama siz ben varmis gibi motive olun eyvallah sagolasin tekrar.
valla bize yaptı 2 hafta evvel direk sildi yani bu konuda hiç şakası yok
vışşşhhh ne ka kötüsünYooo, reyting konusuna yazanlari niye tasiyayim direk silerim
Bu hafta mesaiye kaliyorum abi, ama siz ben varmis gibi motive olun eyvallah sagolasin tekrar.
yapma ya bizde seni yoktan sebep çekiştirip durmuşuz günahını almışız peki kim o ver kurtulO ben degildim
vışşşhhh ne ka kötüsün
yapma ya bizde seni yoktan sebep çekiştirip durmuşuz günahını almışız peki kim o ver kurtul
vay racona pis racon demek dostum olmaz hasmım yaşamaz sen benim kardeşimsinHuyum kurusun öyleyimdir
öyle mi yaptiniz
Isim vermek racona ters 😉
listede 4.sıradavadiye tebrikler
şefkat tepe yi tartışılmıyo ki çok o nerden çıktı?
Yalan Dünyayı tebrik ederim.
Şefkat Tepe mi? Ne zaman konuşuluyor da bu dizi görmüyorum?
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haklısın ama şuan yayındaki dizilerle araştırma yaptım benbu arada eski dizilerden geniş aile de bu listede olabilir forumda 1 numaralı diziymiş bir aralar
yakın bir zamanda ilk 4 girecek merak etmeMedcezir de listeye girebilir aslında ama dizinin izleyeni çok konuşanı az maalesef..
tşkler , beğenmenize sevindimvadim birinci sırada,ellerine sağlık @Harunnn60
herkes ilk sıraları merak ettiği için yazmadım ama söyleyeyimGüneşi Beklerken nerede
intikam bu sene reytinglerde düştüğü gibi forumda da düştü , buda sıralamaya yansıdı malesef 🙂🙂intikam nasıl yok listede listeyi yapan arkadaşı protesto ediyorum
intikam bu sene reytinglerde düştüğü gibi forumda da düştü , buda sıralamaya yansıdı malesef 🙂🙂