Belki Bir Gün Özlersin - Karakterler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
almdizi.files.wordpress.com_2013_11_bbgoresim.jpg

Belki Bir Gün Özlersin
Karakterler

Caner ( 20 Yaşında ) –
Eskiden zengin olmuş bir ailenin çocuğu.Annesini ve kız kardeşi için geceler taksiye çıkmaktadır.Zeynep (19 Yaşında ) – Zengin aile olan annesi Melike ve babası Tunanın çok sevdiği kızı.Canere aşık olacaktır.
Kaan ( Canerin En Yakın Arkadaşı 20 Yaşında ) – Caneri kardeşi gibi çok seven biri.Canerle hiçbir sırları falan olmaz.Kötü günlerinde Canere destek olan hep Canerle dolaşan biri.
Elif ( Zeynepin En Yakın Arkadaşı 19 yaşında ) – Zeynepin en yakın arkadaşı.Zeynep her sırrını Elife der ve Elifde öyle
Melis ( Canerin Kardeşi 17 Yaşında ) – Ailenin sevimli kızı.Annesi Beril ve babası Selim tarafından çok korunan ve evden dışarı çok çıkamayan biri.
Ali ( Zeynepin Abisi 21 Yaşında ) – Her istediğini yapan şımarık bir genç.Derslerinde hep sorun yaşıyor.
Melike ( Zeynepin Annesi 41 Yaşında ) –
Tunayla severek evlenmiştir.Eskiden fakir olan Melikeni Tunanın parası çok değiştirmiştir.
Tuna ( Zeynepin Babası – 45 Yaşında ) – Kızını ünversite bitirmesi için her şeyi yapan bir babadır.Kızının ünversiteyi bitirmeden aile kurmasını istemiyordur.
Beril ( Caner ve Melisin Annesi 44 Yaşında ) – Selimle evlendikten sonra zengin olmuştur.Fakat Selimin şirketi batırması onu çok üzmüştür ve Caner ile Melis bu üzüntüye görmesin diye üzüntüyü kendi içinde çekiyordur.
Selim ( Caner ve Melisin Babası 48 Yaşında ) – Eskiden çok zengin olmuş,fakat son yıllarda şirketi batmıştır.
Emre ( Melisin Sevgilisi 18 Yaşında ) – Melisi seven ve sonraki bölümlerde diziye dahil olacak bir karakter.
Sarp ( Zeynepi Seven 20 Yaşında ) – Zeynepin babasının şirketinde çalışan biri.Tuna Zeynepi Sarpla evlendirmek istiyor.Ve Sarpda Zeynepe aşık oluyor.
Furkan ( Canerin arkadaşı 20 Yaşında ) – Kötü işlerle alakası olan,insanları o işlere çekmek isteyen biri.Canerin ünversite arkadaşıdır.

almdizi.files.wordpress.com_2013_11_tvbbgo1.jpg

Çok Yakında Kanal 3'de!

Ekli dosyalar

• almdizi.files.wordpress.com_2013_11_bbgoresim.jpg
    almdizi.files.wordpress.com_2013_11_bbgoresim.jpg
    40.9 KB · Hit: 318
  • almdizi.files.wordpress.com_2013_11_tvbbgo1.jpg
    almdizi.files.wordpress.com_2013_11_tvbbgo1.jpg
    25.6 KB · Hit: 272
Son düzenleme:
karakter iyi ama daha derin olsalar hikayenin içini gireriz.. burdan nasıl bir hikaye çıkacak desen bana çok klışe bir hikaye geliyor aklıma zengin kız fakir oglan hikayesi.. ana hikaye çok ilginç ve sürükleyici olması lazım bence zengin kız fakir oglan yan hikaye kalsa daha iyi olur.

karakter iyi ama daha derin olsalar hikayenin içini gireriz.. burdan nasıl bir hikaye çıkacak desen bana çok klışe bir hikaye geliyor aklıma zengin kız fakir oglan hikayesi.. ana hikaye çok ilginç ve sürükleyici olması lazım bence zengin kız fakir oglan yan hikaye kalsa daha iyi olur.

Yan kalacak hiç alakasida olmuyacak diyebiliriz :)

İyi olucak eminim :) doğru zenginlik fakirlik var ama tamamen farklı olucak bu 🙄

Elinize sağlık. Başarılar. :) Konu biraz klişe olsa da güzel gibi görünüyor. Sizden farklı replikler bekliyorum hadi bakalım. Kaan karakterine şimdiden ısındım. :A

Elinize sağlık. Başarılar. :) Konu biraz klişe olsa da güzel gibi görünüyor. Sizden farklı replikler bekliyorum hadi bakalım. Kaan karakterine şimdiden ısındım. :A
Klişe falan değil zengin kız fakir oğlan değil dizimizin konusu

tabi ısın şimdiden :D

karakterler çok iyi seçilmiş birebir bizim dizilerle uyuşuyor, başrol erkek ve çok samimi olduğu yamağı arkadaşı.... başrol kız ve çok samimi olduğu sırlarını paylaştığı arkadaşı... bunların yedek sevgilileri kardeşleri, aileleri vesaire.... konunun temeli sağlam ,devamına bakarız sonra karar veririz gelecek vaad ediyor ama dizinin totali bayağı yüksek olacak gibi:)

tek kusuru bazı cümlelerde hata olması ve cümlenin anlamsızlaşması
örneğin:----Caner ( 20 Yaşında ) – (Eskiden zengin olmuş bir ailenin çocuğu).Annesi(ni) ve kız kardeşi için geceler taksiye çıkmaktadır...-----

parantez içindeki kısım anlatılmak isteneni net anlatamıyor dağılmış anlam..