Star TV'yi Acun Telaşı Sardı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acun nereye giderse o kanal zirvede olur,eğer kendi kanalını kurarsa Türkiye'nin en zenginlerinden biri olarak kanalı birinci olur,net.

Bu da son mesajım olsun,konu hayal ürünü şimdilik.

Acun nereye giderse o kanal zirvede olur,eğer kendi kanalını kurarsa Türkiye'nin en zenginlerinden biri olarak kanalı birinci olur,net.

Bu da son mesajım olsun,konu hayal ürünü şimdilik.
Muffin konudada belirttiğim gibi yazar kulis iddialarını yazmış bence yakın zamanda Star'dan aayrılmaz.

Ya da Star dizi alıp duruyor sezon içinde tutturup Acun'u dehleyebilirler.

Bende Star'dan gideceğini düşünmüyorum rahat parasınıda alıyo ama Kanal sahibi olmasını isterim eğer böyle bişey varsa aklında Acunun.

Bence kanal sahibi olma ihtimali yüksek uzun vadede sadece doğru zamanı bekliyor. Bu yıl belki de en parlak sezonunu yaşıyor. Hem Yetenek Sizsiniz Türkiye zirvede, hem de O Ses Türkiye müthiş gidiyor. (Önceki yıllarda haftaiçinde yayınlanan programları zirveyi alamıyordu kolay kolay.)
Bence şu an TV8'i alsa TV8 kesinlikle ilk üç kanal arasına girer. Eğer gündüz kuşağı ve diğer akşamlar için de programları varsa da zirveyi alabilir. Zaten Yetenek Sizsiniz, Survivor, Var Mısın Yok Musun'dan falan bir sürü ekranda yer alabilecek kişi tanıyor. Yani kuşak doldurmakta da zorlanmaz. :)

Acun giderse 2. mi olmayı planlıyorlar? :X

Bu arada ben diyordum da kimse inanmıyordu.

Demiştim fazla kar etmiyor. Bakın kendileri de demiş. 100 koyup 140 kazanıyorlar ama BBEB 40 koyup 120 kazanıyordu. :D

Acun giderse 2. mi olmayı planlıyorlar? :X

Bu arada ben diyordum da kimse inanmıyordu.

Demiştim fazla kar etmiyor. Bakın kendileri de demiş. 100 koyup 140 kazanıyorlar ama BBEB 40 koyup 120 kazanıyordu. :D
2. Olurlar Kıvanç'ın diziside geliyor..

Acun Ilıcalı giderse Star 5.kanal olur, FOX geçer onu kolayca. :D @xemrexxx sence?

Son düzenleme: