Star TV'yi Acun Telaşı Sardı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence Star TV uzun vadeli bir planlama yapmasi gerek.

Muhtesem Yüzyil bildigim kadariyla bu sezon sonunda bitecek (@xemrexxx ). MY haric tek faydalanabildigi yeni proje Medcezir var. Acun transfer oldu diyelim, MY bitti diyelim, bulabilecek mi yeni oha dedirtecek projeler Star? Yoksa o da mi Kanal D'nin durumuna düsecek?

Bence Star TV uzun vadeli bir planlama yapmasi gerek.

Muhtesem Yüzyil bildigim kadariyla bu sezon sonunda bitecek (@xemrexxx ). MY haric tek faydalanabildigi yeni proje Medcezir var. Acun transfer oldu diyelim, MY bitti diyelim, bulabilecek mi yeni oha dedirtecek projeler Star? Yoksa o da mi Kanal D'nin durumuna düsecek?
star acun a verecei parayla ay yapıma 10 dizi yaptırır :F

haber kim yazdı yahu sampiyonlar ligi 3 Yıllıgına Anlasma var ne zaman bitiyor geçen sene basladi

bekleyip görelim :D star 3 yıldır para saçıyor bir yerde musluk da bitecekti acun bir my ya da medcezir değil ki yurtdışına satıp para kazansınlar yayınlandığ gün ne ka reklam alırsa o :)
ferit şahenk büyük iş adamı getirisi olmayan işe 2 sene tahammül etmez demek ki iki tarafta kazanıyor ki bu evlilik devam ediyor yoksa kimsenin kara kaşı kara gözüne bakmazlar realist yaklaşırlar olaylara

ferit şahenk büyük iş adamı getirisi olmayan işe 2 sene tahammül etmez demek ki iki tarafta kazanıyor ki bu evlilik devam ediyor yoksa kimsenin kara kaşı kara gözüne bakmazlar realist yaklaşırlar olaylara
karamehmet zarar ede ede kaç yıl tuttu elinde show o küçük işadamı mıydı :D

Uzun süredir söylüyoruz,Star birinci ama acaba en çok kazanan kanal mı?Ben açıkçası çok şüpheliyim,sadece maçların yayın hakkı bile büyük mevlalar demek,Acun Ilıcalı zaten Show'u batırdı,öyle Star'a geldi,Muhteşem Yüzyıl-Medcezir ciddi bütçeli diziler.Bana kalırsa kanalın en karlı işi Aramızda Kalsın.Prime-time işleri yetmezmiş gibi 2 günlük dizi yayınlıyor,yani birincilik adına çok para harcıyor ama tv reklam pastası giderek küçülüyor,bence uzun vadede küçülmesi şart kanalın.Acun Ilıcalı geleckte bana kaılrsa kendi kanalını kurmak konusunda mecbur kalacak ya da indirim yapacak.

prime time ı rahat döndürür :) haftada 4 gün zaten şu an programı var yst-o ses in önüne varmısınyokmusun tarzı bir programbulur deniz yıldızı ka izlense yeterli o program :)

de get :F kayıp şehirin bir bölümü 600 bine maloluyordu my nasıl 500 bin olsun bunu pompy bile açıklayamaz :F
İnternete girip araştırırsan bulursun. :) Ezbere konuşma please. :)

haber düzmece bence daha 2 hafta önce star tv resmi sitesinde tv ekranında pasta vardı tüm katagorilerde birinci olduk diye :) zaten 7 günün 4ü acun birinci kapatıyor haber hayal ürünü hit almak için açılmıs bir konu

karamehmet zarar ede ede kaç yıl tuttu elinde show o küçük işadamı mıydı :D
ne alaka pampa karamehmet zaten batmıştı acun vefasızlık olmasında diye showu bırakmamıştı kendi açıklamalarından alıntı yapıyorum karamehmet nire ferit şahenk nire şu an en parlak en zengin iş adamlarından biri zaten karamehmet 4 5 senedir kendi çalışanlarına bile doğru dürüst maaşlarını bil e veremiyordu vadi niye ayrıldı para alamadığı için

Star'ın yakın vadede(2-3 yıl) birinciliği kaptırmak isteyeceğini sanmıyorum,dolayısıyla Acun'un fiyatı yükselmeye devam eder.Acun Ilıcalı'nın şu an kanal satın alması hayal bence.

Star’ın birinciliği ile ilgili gelecek eleştirileri de yanıtlayan Aydın, “Bazıları 'Muhteşem', Acun ve maçlar olmasa Star birinci olamazdı' diyecektir, ki bu doğru. Televizyon dünyasının en yetenekli ekipleriyle çalışarak birinci olduk. Timur Savcı ve Tims ekibini, Acun Ilıcalı ve ekibini performanslarından ötürü ayrıca kutlamak lazım. İkisi de yapımcının da kanalın da kazandığı doğru buluşmalar oldu” dedi.

buda gecen seneki ilk birincilik geldiginde yazılan bbir mesaj

ne alaka pampa karamehmet zaten batmıştı acun vefasızlık olmasında diye showu bırakmamıştı kendi açıklamalarından alıntı yapıyorum karamehmet nire ferit şahenk nire şu an en parlak en zengin iş adamlarından biri zaten karamehmet 4 5 senedir kendi çalışanlarına bile doğru dürüst maaşlarını bil e veremiyordu vadi niye ayrıldı para alamadığı için
adam turkcellin sahibi dahan olsun :D zaten starda da benzer durum varsa yakında açıklanır

TV8'e giderse inşallah batar. :D
çok sevgi dolusun:bhr:

Acun Star'dan giderse forumdaki Star TV fanları ne yapacak acaba? :))))

Yahu 1. olunca tabii ki kutlayacaklar ağlayacak halleri yok ya. :kiki: :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy