Medcezir 8. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1. Fragman

2. Fragman

8 Kasım'da Star TV'de!​

Son düzenleme:
Offf yaa bu evlilik isi girdi simdi araya.. aksiyon yok gibi bu bölüm, reytingler düser mi :T:

Mira'ya bakıyor olsa yüzündeki gülme gitmezdi ama bu dediğim gibi olmuşsa o şaşkınlık ifadesi normâl yani. :)

Yalniz ben bu Orkun'un yanindaki diger kiz ne ayak tam anlamadim. MIra'nin babasini restoranda döven adamin kizi, ama niye bu kadar bagli Orkun'a? Ask gibi görünmüyor..

Yalniz ben bu Orkun'un yanindaki diger kiz ne ayak tam anlamadim. MIra'nin babasini restoranda döven adamin kizi, ama niye bu kadar bagli Orkun'a? Ask gibi görünmüyor..

Şimdi birşey telafuz etmek isterdim de, o olmaz. İsteklerini karşılayabilecek bir erkek gibi gördüğü için olabilir. O olmadı, Orkun'un babasına bağlayabiliriz olayı. :)

Şimdi birşey telafuz etmek isterdim de, o olmaz. İsteklerini karşılayabilecek bir erkek gibi gördüğü için olabilir. O olmadı, Orkun'un babasına bağlayabiliriz olayı. :)

Babasi zengin, zengin aile'nin cocugu gibi demek istiyorsun sanirim. Digerinide anladim, telafuz etmeyelim :X

Bölüm yine bekleneni vermeyecek.İşleri güçleri Yaman ile uğraşmak dizide başka bir şey yok.:bağır:

Hani Mira'nın annesi Orkunç ile olacaktı.:A

Fragman fena değil. :) Hale Eylül'e anlatacak herhalde Orkun'la beraber olduklarını. Mira da çabucak öğrenir inşallah. Yazık Yaman'a. :(