Offf yaa bu evlilik isi girdi simdi araya.. aksiyon yok gibi bu bölüm, reytingler düser mi![]()
İlk fragmana bakarak aksiyonun olmayacağını söylemek yanlış olur ama öyle gözüküyor tabi.![]()
Ikinci fragmani bekliyoruz o zaman.. sence fragmanin sonundaki sahnede yaman kime bakiyor topragim?
Mira ile Orkun'a bakıyordur. Mira ile Orkun elele yürüyorlardır. En fazla bu bakış bu yüzden olur.![]()
Yüzü gülümsüyor gibi ama. Orkun yaninda degildir gibi ama görecegiz![]()
Gülümsüyor gibi diyorsun da, daha çok şaşkın bir ifade var. Hüzünlü bir bakış. Dikkatli bak istersen.![]()
Kelimeleri daha iyi seciyorsun benden. Evet, dogru diyorsun. Ihtimal dahilinde![]()
Mira'ya bakıyor olsa yüzündeki gülme gitmezdi ama bu dediğim gibi olmuşsa o şaşkınlık ifadesi normâl yani.![]()
Yalniz ben bu Orkun'un yanindaki diger kiz ne ayak tam anlamadim. MIra'nin babasini restoranda döven adamin kizi, ama niye bu kadar bagli Orkun'a? Ask gibi görünmüyor..
Şimdi birşey telafuz etmek isterdim de, o olmaz. İsteklerini karşılayabilecek bir erkek gibi gördüğü için olabilir. O olmadı, Orkun'un babasına bağlayabiliriz olayı.![]()
Babasi zengin, zengin aile'nin cocugu gibi demek istiyorsun sanirim. Digerinide anladim, telafuz etmeyelim![]()
Gerçi o telafuz etmek istemediğim şey daha mantıklı geliyor bana. O kadar da şey yaşadılar. Kopmak istememesi çok normâl yani.![]()
Kadin milletipara ve ihtiyac gidericileri gördü mü bu hale geliyor..
![]()