"Altındağlı" Dizisinden İlk Kare

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Süreç Film'in yapımcılığında yakın zaman içerisinde Show TV'de ekrana gelecek olan 'Altındağlı' dizisinin tanıtım resimlerinden ilk kare ortaya çıktı.

Dizinin başrol oyuncularından Başak Sayan, kişisel sosyal medya hesabında dizinin tanıtım afişlerinden bir resim yayınladı.

İşte merakla beklenen diziden ilk kare:

2rdj70z.png

Bakalım nası bir dizi olucak tutma ihtimali düşük gibi duruyor ama bellide olmaz.

süreç film drama veya dövüşlü dizilerde çok iyi değil sihirli dizler ve komik dizler yakışır süreç filme

O sarı saçlı kadın yeşilçamın kötü kadını değil mi? :D
Evet, ismini unuttum bende ama o. :)

O kadının rol alıp da tutmayan dizisini hatırlamıyorum. Eğer Altındağlı'yı seçtiyse vardır bir nedeni ki çok usta ve profosyönel bir oyuncu. :)

Bu kare diziden değil Show TV tanıtımlarından bir kare bu arada Furkan. @Fks14 😉

Bu arada Şafak Sezer'e bu imaj çok yakışmış. Baya da benzemiş Sopranos'a. :)

Safaak reis cok fena dizi guzel olucak bence ama nerdeyse butun oyuncularin bundan oncerki dizisi veya filmi komedi tesaduf mu anlamadim :d

Show'da başladığı için ümit içinde değilim ama tutma olasılığı var nede olsa Şafak Sezer oynuyor.:D

Başak Sayan ise yeni görünüşü ile gerçekten yakışmış diziye.:D

Ben tutacağını sanmıyorum nedense. Ama dizi belli bir seviyenin üstünde o belli aşağı yukarı ama bu isimle bu dizi tutmaz. Yani reytinglerde bekleneni elde etmeyeceği kesin gibi. :)
Dizinin tanıtımı çıkmadan tahmin etmek güç ne tutmaz denilen diziler tuttu....

Şafak Sezer'in şımarık hareketlerini sevmediğimden dolayı izlemem.

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy