FF Tipim Nasil SSli Favori Sözlük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Who
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Örnek verin ikinizde gelecek hafta gözlükcüye gidecegim, ona göre bakilir. :D
Bu benim dediğim. :)
amcdn01.gittigidiyor.net_9407_One_Direction_Gozlugu_Gozluk_Imaj_Seffaf_Moda__94078290_0.jpg

Ekli dosyalar

• amcdn01.gittigidiyor.net_9407_One_Direction_Gozlugu_Gozluk_Imaj_Seffaf_Moda__94078290_0.jpg
    amcdn01.gittigidiyor.net_9407_One_Direction_Gozlugu_Gozluk_Imaj_Seffaf_Moda__94078290_0.jpg
    12.5 KB · Hit: 573
Öyle dendiğini hatırlıyorum. :D Çok cool bir gözlük o. :D Ama bana yakışmamıştı. :( Gerçi normal çerçevesizler de yakışmıyor. :D
Bana da pek yakışmıyor aslında taktığım zaman yakıştırıyorlar ama nedense ben beğenmiyorum kendimde. Erkeklere daha bir yakışıyor sanki. :X

Son düzenleme:
Bana da ek yakışmıyor aslında taktığım zaman yakıştırıyorlar ama nedense ben beğenmiyorum kendimde. Erkeklere daha bir yakışıyor sanki. :X

Kişiye göre değişiyor bence. :D Ama benim çevremde genelde kızlar tarafından tercih ediliyor ve bir çoğuna da yakışıyor. :D

@dizi kolik ben seni Face'den gördüm. :X
Kişiye göre değişiyor bence. :D Ama benim çevremde genelde kızlar tarafından tercih ediliyor ve bir çoğuna da yakışıyor. :D
Sizin bölge neresi? :X

Bilmiyorum ya ben erkeklere daha çok yakıştırıyorum o gözlük tipini. Ben de taktım aldım hatta kırmızısından ama bana pek yakışmadı. Beğenen çoktu ama ben beğenmedim. :X

@dizi kolik ben seni Face'den gördüm. :X
Ne güzel. :)

Abi saçı uzatman lazım bence sana kısa saç yakışmıyor sakal da bıraksan iyi olur gibi. :) Gözlüğü boşver lens tak bence.

aga gömleğin güzelmiş şeklini biliyodum zaten :D

hee bu arada sakal bıraksana aga ya erkek adama sakal yakışır ve karizma yapar ben üniye başladığımdan beri sakalımı sadece 1 kere kestim tam olarak :D