"Kara Para Yalan Aşk" Show TV'de Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği senaryosuyla daha başlamadan sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen "Kara Para Yalan Aşk" kod adlı dizi Show TV'de başlıyor!

Başrollerinde Engin Akyürek ve Cansu Dere'nin bulunduğu ve senaryosunu Karadayı ve Karagül'ü kaleme alan başarılı ve usta yazarlar Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yazdığı iddialı dizi Kara Para Yalan Aşk'ın kanalı hakkında çok çeşitli söylentiler vardı. Dizinin kanalı bu sezon el değiştirmesiyle sezona büyük atılımlar ile başlayan Show TV oldu!

Dizinin çekimleri Feryal Gülman'ın 50 Milyon TL değerindeki son derece lüks ve göz alıcı yalısında başladı. Gülman, evinin kapılarını ilk kez bu dizi için açtı!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kaynak öğrenebilir miyim Esra.. Çünkü atv'de başlayacaktı.

inanmam :F atv ve kanal d haberlerini de gördüm bugün
ayrıca show da başlaması dizi için kötü olur çok reyting kaybetti son 3 senedir

Başından beri demiştim Show Tv diye. Çok iyi oldu, umarım tutarda Show'u bir nebze ayakta tutar.

Çok sevindim :oley: çok iyi oldu bu haber :oley: Show`a yakışır :Z

Atv Showdan Star Atv den Alacak....

Araya Startv de Girdi....
#KaraParaAsk Dizimizin Kanalını Atv Olarak Açıklamıştık.Ama Yeni Bir Gelişme Daha Yaşandı Startv nin Dizimizi Çok İstediği Gelen Bilgiler Arasında.Bu Bilgiler Doğrultusunda Dizimizin Oyuncular Belirsizliğine Şimdide yayınlanacak Kanalıda eklenmiş oldu.

dizinin facebook sayfasından alıntıdır :)

Eğer haber doğru ise Show gerçekten çok iyi yapmış.Ama diziyi hangi güne koyacak önemli.Bir çok günü boş.Salı olma ihtimali yüksek.:D

Esra allahna kurban varya hbaeri gorur gormez havaya zipladim ins dogrudur dizi hkkinda ttereddutlerim var ama sonunda show ay yapimla calisacak :D

Bu ne şimdi, Atv, Star, Show.. Nerede yayınlanacak şimdi bu dizi? Yakında Kanal D ve FOX da gelir :)))

yakında med yapım show tv ye bir dizi falan yapacak zaar dizifilm böyle bir haber yaptığına göre :F

Bence böyle bir dizii yok bizi kekliyorlar. :F

Flash TV'de yayınlansın bence dizi lo. :F

Bence FOX'ta olacak dizi. Hem çok yakışır FOX'a bu dizi. :Z

Son düzenleme:
Atv Showdan Star Atv den Alacak....

Araya Startv de Girdi....
#KaraParaAsk Dizimizin Kanalını Atv Olarak Açıklamıştık.Ama Yeni Bir Gelişme Daha Yaşandı Startv nin Dizimizi Çok İstediği Gelen Bilgiler Arasında.Bu Bilgiler Doğrultusunda Dizimizin Oyuncular Belirsizliğine Şimdide yayınlanacak Kanalıda eklenmiş oldu.

dizinin facebook sayfasından alıntıdır :)
Resmi facebook sayfası mı ki yani emin misin? :)

Bu dizi arap saçına döndü. Hiç sevmediğim iki isim başrolde ama dizinin kadrosunda Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor gibi de iki önemli isim var.Senaryosundan dolayı ilk bölümü izlemeyi düşünüyorum ama devamı çok zor gelir. :)

Resmi facebook sayfası mı ki yani emin misin? :)

Bu dizi arap saçına döndü. Hiç sevmediğim iki isim başrolde ama dizinin kadrosunda Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor gibi de iki önemli isim var.Senaryosundan dolayı ilk bölümü izlemeyi düşünüyorum ama devamı çok zor gelir. :)
bilmiyorum resmi midir twitter hesapları falan da var :F ayrıca bu haber de resmi değil :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...