Evetthe vampire diarise 3 ekimde mi başlayacak bilen varmı?
Yok ben senaryosundan dolayı ergen değil diyorum. @xemrexxx görselliğinden dolayı ergen diyor şimdi yeni bölümü izleyecem.@Forumdash emre bu diziye ergen diyo diyemi tartışmışdınız peki sen karşıt olarak neye ergen dedin
2. bölüm hakkında yorumuma gelirsek de eski tadı alamıyorum ben sanırım diziyi en çok sevdiren klausmuş
ikinizinde haklı olduğu yönler var ama her yaş grubuna hitap edebiliyo diyelim ama ergenler ağır basmıyo benceYok ben senaryosundan dolayı ergen değil diyorum. @xemrexxx görselliğinden dolayı ergen diyor şimdi yeni bölümü izleyecem.
Bencede basmıyor. @xemrexxx bastiğini iddia edebilmek için ergenliği 22 yaşa kadar çıkarıyor (sebep olarak duygusal yönde gelişim-"mış-miş-muş")ikinizinde haklı olduğu yönler var ama her yaş grubuna hitap edebiliyo diyelim ama ergenler ağır basmıyo bence
izlemediğimi çin senaryosu için yorum yapamıcam kanal ı ve başrolleri ergen kokuyorYok ben senaryosundan dolayı ergen değil diyorum. @xemrexxx görselliğinden dolayı ergen diyor şimdi yeni bölümü izleyecem.
daha fırsat olmadıS05B04 izledim;
Stef. çok boşlukta kaldı, yazık Hafızası nasıl geri gelecek yada gelmeyecek bilemedim.Elena'nın Stef'e yamansı ise " bir peynir çeşitinin ismini söyletmeye" itiyor insanı Bu bölüm biraz boş bi bölümdü ama sonda dr. olayı güzel oldu. Belliydi bi an gösterilen birisi illa olaya dahil oluyor. Heralde dr. vampireler üzerinde frankenstein yapıyor
Siz izlemiyormusunuz daha? @primavera @BesaleT @yıldırım kesik
çok iyi dizi 1 sezondan 5 sezon şimdiki bölümüne kadar 7 kere izledim her bir bölümünü tekbıı bi kterina yı göremedik ne zaman dır o da var yahu o da gelserar tekrar harika bence gerçi bonni ölmeyeydi iidi keşke dirilse.
Caroline ile stefen arasında bir yakınlaşma (aşk)olacak galiba son bölümde fazla samimi gördüm onları hadi inşallah
Elena ölse dizi tekrar şaha kalkacak 😕 Tyler ise The Originals'a gitti şimdi.Önümüzdeki bi kaç bölüme görürüz. Matt ortalıkta yok bu bölüm😕 Kath'in kızı kendinden yaşlı Yarı yıl arasına girdikten sonra kanal yöneticileri bitirme kararı alsınlaryok abi ya ben eski tadı alamıyorum bu diziden öl diril öl diril ölemedeşici ol şu ol bu ol yeter aynı şeyler çok tekrarlanıyo
elena baştan beri dizinin en gereksiz karakteri5x5 izledim;
Elena ölse dizi tekrar şaha kalkacak 😕 Tyler ise The Originals'a gitti şimdi.Önümüzdeki bi kaç bölüme görürüz. Matt ortalıkta yok bu bölüm😕 Kath'in kızı kendinden yaşlı Yarı yıl arasına girdikten sonra kanal yöneticileri bitirme kararı alsınlar
yeni bölümü izlememiştim ama yok artık diyorum bu ne ya arkadaş!!!Elana 1'di 2 oldu, 2'ydi 3 oldu @primavera Başka diziler oyuncu toplar bunlar 1 oyuncuyu aynı dizide 10 tane ayrı karakteri oynatıyorlar. Aslında şu sorulmalı Nina Dobrev nasıl bir oyuncu(?) ki bir dizide 3 karaktere hayat verip oyunculugunu konuşturuyor Kath, Elena'dan bin kat iyi karakter bakalım Amara karakterini nasıl yapıcak Keth'i aşabilecek mi yok Elena düzeyinde mi kalacak İyice saçmalasa da saçamliğin en iyisi
spoi mi yedin İzledin sandımyeni bölümü izlememiştim ama yok artık diyorum bu ne ya arkadaş!!!