Polat Şaşmaz
Favori Üye
O kadar uçma Vadi haftaya acayip uçuş yaşayacak 14 alırızhaftaya hedef vadi zaten bir o kaldı gibi
O kadar uçma Vadi haftaya acayip uçuş yaşayacak 14 alırızhaftaya hedef vadi zaten bir o kaldı gibi
Haha. Haklısın, bakmasın bile mazAllah düşer filan.Aman uzak dursun FOX'tan. Bakmasın bile nazarı değer.
Vadiyi de geçeceğiz. Geçersek takas sinir küpü olur.haftaya hedef vadi zaten bir o kaldı gibi
her hafta uçacak diyorsun sen panpaO kadar uçma Vadi haftaya acayip uçuş yaşayacak 14 alırız
Forumdaki reytinglere döndü iş.Karagül 23 aralığından sonra ekranda boş kalmak zevki nedir be. Keşke o zevki bir kez olsun YD da tatsa.
11.88 aldığına göre A/B de iyidir. Kısacası ben TNS`den umudu keseyim yarın direkt sonuçlara bakmayım. Her hafta dizimi izleyim.
@EveN ile kafa kafaya verip tns de şike var diye konu bile açarlarVadiyi de geçeceğiz. Geçersek takas sinir küpü olur.
Her hafta 14 olacak diyorsun 13 bile alamıyor.O kadar uçma Vadi haftaya acayip uçuş yaşayacak 14 alırız
Aynen valla biri Yalan Dünya öbürü Vadi diye diye yerler birbirini.@EveN ile kafa kafaya verip tns de şike var diye konu bile açarlar
Geçen hafta aksiyon pek yoktu gizem vardı Atv yanlış hamle yaptı düştü reytingler Vadi şöyle 201.bölüm gibi bir bölümle ve dpzgpn reklam stratejisyle oynasa 15 bile alırher hafta uçacak diyorsun sen panpa
Tamam da kanka Emir'in Çağatay'ımın hatırına dokunma dizime bari.Yalnız boşluktan değil o heyecandan kaynaklı.
Ben de arkasındayım.
Sen bile inanmaya başladın Esra. Geçerse şaşırmam.Tamam da kanka Emir'in Çağatay'ımın hatırına dokunma dizime bari.
Heyecan dozunu arttırmayı başaracaklar.Yeni bölüm fragmanını vermediler. GGK tekrarı nasıl gidecek bakalım..
bence şu an uçtun ocak ayı gelmeden bir dizi 15 i göremez şu an içinGeçen hafta aksiyon pek yoktu gizem vardı Atv yanlış hamle yaptı düştü reytingler Vadi şöyle 201.bölüm gibi bir bölümle ve dpzgpn reklam stratejisyle oynasa 15 bile alır
Birazdan yüklenir herhalde youtube'a. Ben izleyemem ama senin zamanın varsa izle istersen @denizz19. Benim bir haftayı bulur izlemem. 18. bölümü dün izledim.Karagül bitti!
Bence Medcezir 8 ile AB'de zirvede, 6 ile hemen arkasından Karagül veya Yalan Dünya ama o ikili arasında bir çekişme olacak gibi.Sen bile inanmaya başladın Esra. Geçerse şaşırmam.
Heyecan dozunu arttırmayı başaracaklar.