11.88 oldu kanka.Bu kozun Sevdaluk gibi bir koz kanka, hiç bulaşma istersen bu işe.![]()
11.88 oldu kanka.Bu kozun Sevdaluk gibi bir koz kanka, hiç bulaşma istersen bu işe.![]()
aklıma geçen seneki zümrüt sultan faciası geldi@xBUGRAx
Bilmiyorum, bu illüminati meselesi kapanmayınca.Komedi dediğin öyle olur.
Kendi içinde var zaten komedi. 5-10 dakika bir şey gönderiyorlar.![]()
haftaya hedef vadiİzleyeceğim yarın en kısa sürede Karagül'ü. Coşacağız coşacağız yarın 10 küsür![]()
Senden korkulur ama ben yorumumun arkasındayım. Total'de 10 AB'de 6 alacaktır yarın. 0.5 civarı önde de arkada da olabilir. Dudak payı diyorum bende ona.11.88 oldu kanka.![]()
Yalnız boşluktan değil o heyecandan kaynaklı.Karagül 23 aralığından sonra ekranda boş kalmak zevki nedir be.Keşke o zevki bir kez olsun YD da tatsa.
11.88 aldığına göre A/B de iyidir. Kısacası ben TNS`den umudu keseyim yarın direkt sonuçlara bakmayım. Her hafta dizimi izleyim.![]()
Ben de arkasındayım.Senden korkulur ama ben yorumumun arkasındayım. Total'de 10 AB'de 6 alacaktır yarın. 0.5 civarı önde de arkada da olabilir. Dudak payı diyorum bende ona.![]()