avatarınla bu mesaj arasındaki uyumu @pompy açıklar bunu ancaBari reytingleri artsada bayram etseler hep böyle düsük olmuyor
Büyük bir koz atıyorum ortaya Karagül Ab de şampiyon.AB'de Medcezir, TOTAL'de Karagül. Klasik cuma olacak yine galiba
Ya tamam, doğru bir yorum değildi o ama biraz kendi içlerinde komedi yapsalar fena olmaz yani. Gönderme, itileme, kakalama her zaman olunca tadı kaçıyor...Ben hala seviyorum ve netten izliyorum ama siz taş atınca insan soğuyor.
Bu kozun Sevdaluk gibi bir koz kanka, hiç bulaşma istersen bu işe.Büyük bir koz atıyorum ortaya Karagül Ab de şampiyon.
Büyük bir koz atıyorum ortaya Karagül Ab de şampiyon.
Kendileri memnunlarki Ay Yapımın Enginle Cansuya vermediği parayı yan role veriyorlar panpa. Gonca 40.000 alıyor. 10 reyting alan yapımların başrolünde yok bu para. Demekki içindeki reklamlardan kazanıyorlar. Zarar edipte zam yapacak halleri yok ya.Bari reytingleri artsada bayram etseler hep böyle düsük olmuyor
abooovv @Yakamoz-Asi 😱
Dur bakalım.Fazla uctun be kardesim, o kadar da degil yani
Komedi dediğin öyle olur.Ya tamam, doğru bir yorum değildi o ama biraz kendi içlerinde komedi yapsalar fena olmaz yani. Gönderme, itileme, kakalama her zaman olunca tadı kaçıyor...
Bende onu diyorum reytingleri artsada daha cok kazansalar 😎Kendileri memnunlarki Ay Yapımın Enginle Cansuya vermediği parayı yan role veriyorlar panpa. Gonca 40.000 alıyor. 10 reyting alan yapımların başrolünde yok bu para. Demekki içindeki reklamlardan kazanıyorlar. Zarar edipte zam yapacak halleri yok ya.