1 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

O kadar da değil. Biraz önce @xemrexxx'in bu konuda paylaştığı Meryem fotoğrafını sana armağan ederim. :X

Her iki diziyi de çok seviyorum, her iki diziyi de netten takip ediyorum. Böyle kötü bir olay yok sanırım. :(
Niye canım geçen hafta Yalan Dünya'yı geçti. :D

Ben Tatarı bizim forumda izleyen 3-4 kişiden başka kimseyi görmedim. Anlıklara girmemesi normal.

Türk Sanat Müzüğü TRT4, TRT3 bile girdi listeye ama Tatar listede yok.

Bizim forumdaki 3-4 kişinin evinde reyting cihazı olsa bile 0.1 reyting yapıyor.

Ben de modayay uyayım. :)))))))))))))

Yarın Karagül A/B`de Yalan Dünyayı geçerse TNS bitmiştir benim için. :X

Yalan Dünya isterse totalde 2`ye düşsün, A/B kitlesi arkamızda. :D Yeni reklamlar da eklenmişti Casper falan. :A @xemrexxx

panpa dikkat et küçük gelin de geçmesin totalde bu günlerde her şey olabiliyor :F

bu bir gerçek total dizilerinde hep böyle olur aynalı tahirden beri böyle:T:

Yapacak birsey yok, ölcüm gruplarinda bir degisim var hadi hayirlisi :X
Bence kesin birseyler degisti. Bu kadar da olmaz yani :T:

Yalanlamış haberi hoca. :D
İyi bence böylesi. Nihat Hatipoğlu tamam yorumu güçlü bir isim ama nedense kanım ısınamadı pek. Bence iyi para teklif etseler atv ile aram iyi hikayelerini unutup gelir kanala. :X
Niye canım geçen hafta Yalan Dünya'yı geçti. :D
Yalan Dünya adı üstünde yalan. Medcezir'im ile kıyaslanacak düzeyde değil bile yani. Dizinin bir amacı, konusu yok. Sürekli birilerini iteleme, kakalama ve bol bol gönderme. :X

Karagül'ün de iyi reytingler almasını isterim zaten. Total'de o, AB'de Medcezir'im 1. olsun. Çifte bayram. :Z