Almadığı oranlar mı ki? Totalde 8, A/B`de 14 almışlığı var. Bence söylediğin rakamlar az bile. Engin tek başına Galipi götürüyor, Yalan Dünyayı mı 10`a yükseltmeyecek?yok yok bence total 15 ab 25 olurdu ))))
Almadığı oranlar mı ki? Totalde 8, A/B`de 14 almışlığı var. Bence söylediğin rakamlar az bile. Engin tek başına Galipi götürüyor, Yalan Dünyayı mı 10`a yükseltmeyecek?yok yok bence total 15 ab 25 olurdu ))))
doksanlara sihirli değnek değdi panpa 3 haftada 2 ye aktlandı dizi şaha kalktı ama önemli değil merhamet geçen sene ab de 1 reytingten aza düşürmüştü farkı şu an durumu ortada90 lar bile geçecek neredeyse çok bi fark yokki. Yd gelse başa baş giderler.
Bu dizide tek bir başrol yok ama. Yan roller bile başrolmüş gibi rol yapıyorlar. Yani kimse kimseden fazla öne çıkarılmıyor. Bütün oyuncular eşit role sahip.özcan deniz geri dönüp başrol olursa düşer bence zaten onu başrol yapan dizi bence 4 reytingten fazlasını haketmez
vadi ne alaka anlamadım kimsenin anlatmaya cesaret edemediği konuları anlatabilen tek dizi saçma sapan karakterler yok dizide ))O senin düşüncen. Benim için de Vadi ve Tatar abartılı. Her bölüm silah olur da vurulanlar ölmez mi?
Yalan Dünya en azından komedi. Güldürmek için her yol mübah. Ben gerçeğim demiyor.
Ab de atak yapıp Medcezir'i yakalasa ne gülerim.Medcezir neden bu kadar düşük Total'de? Anlıklara bakmayalı uzun zaman oldu ama Medcezir Total'de biraz düşük gibi AB'de 1.liğimiz garanti de olsa.
Karagül bu hafta uçmuş. Show şu diziyi neden transfer etmezsin sana anlam veremiyorum bir türlü. Bravo Karagül, bravo Fox!
tamam işte her türlü özcan denizi başrol yapan dizi düşer adamda hiç gelişme yok yav bir asmalıdaki özcana bir deliyürekteki kenan imirzalıoğluna bak bir de ikisinin şimdiki hallerine bak farkı görürsünBu dizide tek bir başrol yok ama. Yan roller bile başrolmüş gibi rol yapıyorlar. Yani kimse kimseden fazla öne çıkarılmıyor. Bütün oyuncular eşit role sahip.
Nihat Hoca o baberi yalandı.Nihat Hatipoğlu'nu bile transfer edemiyor nasıl becersin.
Aynen. ))))vadi ne alaka anlamadım kimsenin anlatmaya cesaret edemediği konuları anlatabilen tek dizi saçma sapan karakterler yok dizide ))
hee vurulanlar ölüyo zaten ben yd ye laf atınca aklınca vadiyi karalayacan ama vadi karalanamayacak kadar büyük bi dizi çap meselesi ))
Evim Sensin'de gayet başarılıydı ama. Asmalı Konak da döneminin en iyi dizisi.tamam işte her türlü özcan denizi başrol yapan dizi düşer adamda hiç gelişme yok yav bir asmalıdaki özcana bir deliyürekteki kenan imirzalıoğluna bak bir de ikisinin şimdiki hallerine bak farkı görürsün
yav her hafta aynı şeyleri yazmaktan bıkmıyomusun total 8 ab 14 almışlığı var diye diye kendini yedin bitirdin be birader ilk sezondan başka o oranların yarısını alamıyo artık hemen dip yaptı )) doğru galipte en som 22.oluyodu engin tek başına iyi götürüyo diziyiAlmadığı oranlar mı ki? Totalde 8, A/B`de 14 almışlığı var. Bence söylediğin rakamlar az bile. Engin tek başına Galipi götürüyor, Yalan Dünyayı mı 10`a yükseltmeyecek?
O kadar da değil. Biraz önce @xemrexxx'in bu konuda paylaştığı Meryem fotoğrafını sana armağan ederim.Ab de atak yapıp Medcezir'i yakalasa ne gülerim.
Aynen. )))))))))))yav her hafta aynı şeyleri yazmaktan bıkmıyomusun total 8 ab 14 almışlığı var diye diye kendini yedin bitirdin be birader ilk sezondan başka o oranların yarısını alamıyo artık hemen dip yaptı )) doğru galipte en som 22.oluyodu engin tek başına iyi götürüyo diziyi
kötü bişey değil ki kardeş sinirlenme )))Aynen. ))))
Bu da moda oldu. ))))))
dostum sakin )))Aynen. )))))))))))
eskiden tipe bakıp tuttururdu şimdi o da yok fatma sultanın da dediği gibi zaman kimseye acımıyorEvim Sensin'de gayet başarılıydı ama. Asmalı Konak da döneminin en iyi dizisi.
O da doğru ama onu transfer edemesin zaten. Ben biraz Nihat'a karşı pek bir antipatiğimde.Nihat Hatipoğlu'nu bile transfer edemiyor nasıl becersin.