Kurtlar Vadisi Pusu 202.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Baphomet‚ profesör ile sofi nin tekrardan tapınakçıların gizemini çözmeye çalışmaları tapınakçıların tarihi filan neler oluyoruz dedim. Forumda çok kez yazıldı tapınak şövalyeleri değinilmez diye tekrardan ama senaristler askıya almışlardı tekrardan değiniyorlar 2015 de kripteks mevzusu da olacaktır

asıl bundan sonra başlıyor herşey büyük üstad margaret bunlar işin başlangıcı için kullanılan piyonlar yüce efendi ve diğerleri asıl can alıcı noktalar ve kişiler bundan sonra dizi acayip bir ivme kazandırır demedi demeyin

Son düzenleme:
vadi yarın iki grubtada düşebilir özellikle ab'de

kızmamak elde değil arkadaş
madem reklam vermeyeceksiniz alt yazıyla yazsanıza 2 dakika sonra devam edicez diye nerde izleyiciye saygı
22:41'de reklama girmeye ne demeli peki-22:45'de girsene kardeşim
aynen öyle aga bu kadar saçmalık olamaz ya madem 2 dk sonra başlayacak altta yazsana bu kadar mı acizsin ilk 6 dk yı kaçırdım bunlar yüzünden ne saçma bi kanal ne saçma bi stratejidir bu başbakan gitsin a habere sanki tüm vadi izleyenler dinleyecekte

off off off vadi derinlere dalıyo hayırlısı diyelim :D

aynen öyle aga bu kadar saçmalık olamaz ya madem 2 dk sonra başlayacak altta yazsana bu kadar mı acizsin ilk 6 dk yı kaçırdım bunlar yüzünden ne saçma bi kanal ne saçma bi stratejidir bu başbakan gitsin a habere sanki tüm vadi izleyenler dinleyecekte
Vadiyi görünce başbakan filan dinlemiyorsun.:D

Vadiyi görünce başbakan filan dinlemiyorsun.:D
aga başbakana olan sevgim tartışılmaz ben kanala kızıyorum onlarda vadinin yüksek reytinglerinden faydalanmaya çalışıyolar ama ben dizimi adam akıllı izlemek istiyorum bu yüzden de atv den kurtulmamız lazım show tv ye geçmeliyiz

aga başbakana olan sevgim tartışılmaz ben kanala kızıyorum onlarda vadinin yüksek reytinglerinden faydalanmaya çalışıyolar ama ben dizimi adam akıllı izlemek istiyorum bu yüzden de atv den kurtulmamız lazım show tv ye geçmeliyiz
+1250

yüce efendiye daha çok var polatı bi şekilde araya sokacaklar görürsünüz :D
başka bahane bulamadım takas ne diyeyim bu kadar da olmaz ki adamı dört duvar arsına hapis ettiler senaristlerin bildiği muhakkak bişeyler vardır ama izleyenler sabırsızıs artık ta kabak tadı vermeye başladı ama geçen sezon ki gibi maskeli olarak operasyon yapsın ona bile razıyız

Ne oldu ki ben kaçırmışım mevzuyu. :D

Ne oldu ki ben kaçırmışım mevzuyu. :D
bak aga vadi her zaman 20.45 te özeti bitirir reklama girer 21.00 de başlardı bizde reklama girince tv başından ayrıldık ben biraz atıştıracaktım bi geldim başlamış 2 dk reklam vermiş sadece altta da yazmıyodu 2 dk sonra başlıyor diye ve aksiyonu kaçırdık neden başbakanın ulusa seslenişi varmış vadiden sonra normalde vadinin bu bölümü 15 dk daha uzundu yine yani normalde 23.45 gibi bitecekti ama olmadı
geçenlerde de başbakanla gündem özel var diye 1 saat erken bitti insan ister istemez sinirleniyo yani anlayacağın atv den kurtulmamız lazım

Yanliz Ulusa Seslenis TRT'de aksam 19.30 civari bir yayinlanmis, Atv'de ve Fox'da daha sonra 23.30 civari yayinlanmis.

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp