F1 2013

Git ya oyunu beğenmedim. :( Ayrıca benim efsane modda da Senna yok. :( An itibarıyla 2012'ye dönüş yapıyorum. :D

Yuh! 2013'ü beğenmeyip 2012'ye geri dönüş yapacka olan tek kişisin eminim dünyada :D
Classic Edition sürümünü indirmen lazımdı :D
Oyun bana soğuk geldi. :( Ayrıca 2012'de yarım kalmış kariyerim var. :D

Evet öyleymiş. Onu indiricem şimdi 2012'den sıkılınca devam ederim 2013'e. :D

2002 mi? :T: Gerek yok ben zaten Hard Truck'u oynuyom süper ötesi bi şey. :X
ÖYle deme 2002 gerçekten çok güzel oyun. 2002'den 2010'a kadar çıkmadığ için F1 oyunu, yıllarca oynanmış efsane bir oyun :)

Oyun bana soğuk geldi. :( Ayrıca 2012'de yarım kalmış kariyerim var. :D

Evet öyleymiş. Onu indiricem şimdi 2012'den sıkılınca devam ederim 2013'e. :D
Benim de fren pedalı kırıldı :( Oynayamıyorum :D

ÖYle deme 2002 gerçekten çok güzel oyun. 2002'den 2010'a kadar çıkmadığ için F1 oyunu, yıllarca oynanmış efsane bir oyun :)

Benim de fren pedalı kırıldı :( Oynayamıyorum :D
Hadi ya kötü olmuş. :( Çok mu asıldın frene naptın ? :D

Aynen 2002'de çok iyiydi ya. İstanbul Park vardı en azından. :D

Tamam yarın indiricem bakkallım güzel mi? :D Neden çıkmadı k yenisi. (b)
Bilmiyorum.

Hadi ya kötü olmuş. :( Çok mu asıldın frene naptın ? :D

Aynen 2002'de çok iyiydi ya. İstanbul Park vardı en azından. :D
Galiba :D Gaz pedalı da kırılmaya yakın.:D
Zaten birkaç gündür çatır çutur sesler geliyodu hep. Bugün kırıldı sonunda :D

F1 2002'de İstanbul mu vadı?? Emin misin?

Bilmiyorum.

Galiba :D Gaz pedalı da kırılmaya yakın.:D
Zaten birkaç gündür çatır çutur sesler geliyodu hep. Bugün kırıldı sonunda :D

F1 2002'de İstanbul mu vadı?? Emin misin?
Geçmiş olsun.

Emin değilim. Şimdi 2010'dan önce ve 2002'den sonra F1 olmadığına göre 2002 diye aklımda kalmış. Ama eminim bundan 4-5 yıl önce falan İstanbul Park'ta yarışıyordum öyle. :D

Geçmiş olsun.

Emin değilim. Şimdi 2010'dan önce ve 2002'den sonra F1 olmadığına göre 2002 diye aklımda kalmış. Ama eminim bundan 4-5 yıl önce falan İstanbul Park'ta yarışıyordum öyle. :D
2002'de yoktu. O kadar oynadım, kesin hatırlardım :D 2011'de kesin var, 2010'u hatırlamıyorum. Son 2 yıldır yok zaten :(

2002'de yoktu. O kadar oynadım, kesin hatırlardım :D 2011'de kesin var, 2010'u hatırlamıyorum. Son 2 yıldır yok zaten :(
İlginç sonradan yamada olmuş olabilir ya da ben 2010'la karıştırıyorum emin değilim. Ama rahat 3 sene önce falan turluyordum İst. Park'ta. :D

İlginç sonradan yamada olmuş olabilir ya da ben 2010'la karıştırıyorum emin değilim. Ama rahat 3 sene önce falan turluyordum İst. Park'ta. :D
Ben de amele gibi turluyodum ya. O 8. virajı bir türlü beceremiyodum :F Şimdi olsa çantada keklik :D

Hangisiydi o ya ? (b) Gaz kesmeden dönülen uzun bi viraj vardı o mu ? :D O değilse bile ben o virajı çok severdim ya. :D
Aha da şu: :D
Viraj öncesinde kısa bir fren yapıp full gazla dönülür o viraj, ama gerçekte pilotların en çok zorlandığı virajmış F1'deki. Merkezkaç kuvveti inanlmaz fazlaymış o virajda.
arookief1.files.wordpress.com_2011_04_800px_istanbul_park_svg.png

Ekli dosyalar

• arookief1.files.wordpress.com_2011_04_800px_istanbul_park_svg.png
    arookief1.files.wordpress.com_2011_04_800px_istanbul_park_svg.png
    58.8 KB · Hit: 696
Aha da şu: :D
Viraj öncesinde kısa bir fren yapıp full gazla dönülür o viraj, ama gerçekte pilotların en çok zorlandığı virajmış F1'deki. Merkezkaç kuvveti inanlmaz fazlaymış o virajda.
Ekli dosyayı görüntüle 22472
Doğru hatırlıyormuşum. :D Çok zordu da sevilesi bir virajdı ya pistin sembol virajlarından. :D

İst. Park'ın takvimde olması lazımdı ya çok iyi pist bir Monte Carlo olmasa da. :D

Doğru hatırlıyormuşum. :D Çok zordu da sevilesi bir virajdı ya pistin sembol virajlarından. :D

İst. Park'ın takvimde olması lazımdı ya çok iyi pist bir Monte Carlo olmasa da. :D
Monte Carlo izlemesi güzel de oynaması pek o kadar güzel olmuyor :D

Monte Carlo izlemesi güzel de oynaması pek o kadar güzel olmuyor :D
Aynen çok zor da şehir yarışı gibi oluyor. Geçme imkanı çok az yollar çok dar. Bi de her yarış zamanı denizde dalgıç ekibi bekliyormuş, araba denize uçarsa diye. Zamanın da uçmuş galiba. :F

Aynen sürmesi zor da eskiden bu pisti sırf tünelden geçmek için oynardım. :D