furkan bölüm yorumu sormadı ki bölüm yorumlarına yapılsınYapilsin o zaman 😉
furkan bölüm yorumu sormadı ki bölüm yorumlarına yapılsınYapilsin o zaman 😉
eee evende yqapıyor o neden ceza yemediğPompy yine ceza yicen bak geçen sefer sırf bunun için banlanmıştın
kanal yöneticiliği sıkıcı bir şey ben almayayım sağolHangi kanalı yönetmek isterdin beyazsoy?
furkan bölüm yorumu sormadı ki bölüm yorumlarına yapılsın
Zaten tüm kanallarda sana teklif yağdırıyordu gel bizi yönet diye))))kanal yöneticiliği sıkıcı bir şey ben almayayım sağol
Zaten tüm kanallarda sana teklif yağdırıyordu gel bizi yönet diye))))
ilginc olan bu konunun https://fav10.net/forum/threads/İntikam-kanal-d-2-sezon-yorumları.200652/furkan bölüm yorumu sormadı ki bölüm yorumlarına yapılsın
@Yakamoz-Asi fark ı vadi oluşamamışVadi de yer yerşnden oynayacak şimdi eğer reklam girmezse Poyrazı yakalayacaklar bu anlık uçar Vadi uçar
Vadi tam anlamiyla bu bölüm ile hayal kirikligi yaratti! Tamam birkac iyi sahne vardi ama dizide aksiyon, hareketlilik sifir! Bu Bölüme 10 üzerinden 5... Bu sezon böyle gecer artik. Polat'in aksacli olmasiyla senaryo batti...
Ben yöneticilikten öte, eğer dizi sektöründeysem ; Farkı senaryolar arar onları hayata geçirme aşamasında çalışmak isterdim.
İntikam 9 dk reklam
senaristin iyi olması da reytinge etkili ona bakarsak poyraz yakalanacak ya da bölüm hayal kırıklığı gibi ifadelerin reytingte işi varsaAlintiladigin reytinge dayali bir yorum yeri burasi sonucta 😉
yok muydu ay pardon )))Zaten tüm kanallarda sana teklif yağdırıyordu gel bizi yönet diye))))
Teşekkürler furkan iltifatların için..Helal Keşke herkes senin gibi düşünse Yakup..
Yoktuyok muydu ay pardon )))