- Reaksiyon puanı
- 53,896
- Puanı
- 1,060
"te" değil "de". Ayrıca "de" ayrı olacak. Galip'i de karıştırıp iyice damarıma basma benim.galip'te giremez bence.
"te" değil "de". Ayrıca "de" ayrı olacak. Galip'i de karıştırıp iyice damarıma basma benim.galip'te giremez bence.
böyle kendi aranızda gönderişmeler yapmayın isim verinİntikam totali iyice kaybetti geçen hafta 8.olmuştu yarın dahada düşebilir.Geçen sene önemli olan total diyenler şimdi ab gurubu ile avunmak zorunda
haklsın kimse takıp izlemiyor bile bir ben niye takıyorum ))))Sbt bu, pek takmamak gerek. Bence sende bu kadar takma)))
Hos geldin FKS14 eskiden o hep düzeltirdi."te" değil "de". Ayrıca "de" ayrı olacak. Galip'i de karıştırıp iyice damarıma basma benim.
Bazıları onla bile avunamıyodu. )İntikam totali iyice kaybetti geçen hafta 8.olmuştu yarın dahada düşebilir.Geçen sene önemli olan total diyenler şimdi ab gurubu ile avunmak zorunda
evet sbt yi kimse takıp konuşmuyor bizim forum dışındahaklsın kimse takıp izlemiyor bile bir ben niye takıyorum ))))
"te" değil "de". Ayrıca "de" ayrı olacak. Galip'i de karıştırıp iyice damarıma basma benim.
AB önemsiz nasıl olsa avunmasakta olurduBazıları onla bile avunamıyodu. )
bütün yapımcılar oyuncular sbtye bakıyor %100 tutmasada dediğim gibi çogunluk tns ile aynı çıkıyorevet sbt yi kimse takıp konuşmuyor bizim forum dışında
Ben lafımı derim üstüne alınan alınırböyle kendi aranızda gönderişmeler yapmayın isim verin
zannımca bu yapımcıların hepsi totalci ab deki 4 reytinglik farkları göremeiyorbütün yapımcılar oyuncular sbtye bakıyor %100 tutmasada dediğim gibi çogunluk tns ile aynı çıkıyor
Üstte kesme işareti olmayacak işte. Senin Galip de demen lazımdı. Bunun için ayrı bir konu açsak mi ne? Böyle hatalar çok gözüme çarpıyor. Üniversite okuyan adamlar bile yapıyor yahu.Ayrı zaten o.Üste var işaret.
Az dikkat et bak bana hiç hata var mı?Ayrı zaten o.Üste var işaret.
Sana göre önemsiz, tabi hayran olunan kişinin dizisi her iki kısımda kötü gidince böyle oluyor sonuç..AB önemsiz nasıl olsa avunmasakta olurdu