Saatini nerede gördün
Biz de işi biliyorduk 1 ay önce ama aksilikler oluyor 18.00 de açıyorum 1 dk erken açıldı diyorlaraga yavaş ol ne alakası var işi bileceksin![]()
Dakianın üstüne mausu getirince saat yazıyoSaatini nerede gördün![]()
La en altta ben vardım x emre şoparı mesaj yazınca üste çıktım.Benim secimimen altta kalan konuyu actim
![]()
Hepsinde öyle yazıyorDakianın üstüne mausu getirince saat yazıyo![]()
yok be aga nerden seninki vardı tüm konulara baktım ilk ben sonra sen açmışızLa en altta ben vardım x emre şoparı mesaj yazınca üste çıktım.![]()
Neyse zamanla bir gün ben de açarım artık.yok be aga nerden seninki vardı tüm konulara baktım ilk ben sonra sen açmışız
Dakianın üstüne mausu getirince saat yazıyo![]()
aga tmm hepsi 18.00 ama ilk açılan benim konum yani doğru adresteyizHepsinde suan icin 18.00 yaziyorama bir saat sonra sistem kendine gelince degisiyor(mus)
![]()
La en altta ben vardım x emre şoparı mesaj yazınca üste çıktım.![]()
Haftaya bırakalım konuyu sana sen açNeyse zamanla bir gün ben de açarım artık.![]()
aga tmm hepsi 18.00 ama ilk açılan benim konum yani doğru adresteyiz![]()
Ne alakası varaga tmm hepsi 18.00 ama ilk açılan benim konum yani doğru adresteyiz![]()
O zaman ne yapacaksın? Benim yaptığımı.Hepsinde suan icin 18.00 yaziyorama bir saat sonra sistem kendine gelince degisiyor(mus)
![]()
O zaman ne yapacaksın? Benim yaptığımı.Kurtlar Vadisi Pusu bölümüne girip konuları açılış tarihine göre sırala. Ondan sonra en ilk açılan ve 17:59 fln olmayan asıl konudur işte
![]()
O ihtimali de düşünmeyi veriverZaten herkes acti, hepsini kilitledim. en altta kalan @takas 'inki oldu. Ama sistem saat 19.00'da actigi saati 17.59 olarak gösterebilme ihtimali var daha![]()