- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
Sen nasıl yapamıyorsun agaSimdilik buradan devam. @darksaal sonra bakar kim önce acmis, ona devreder![]()
Sen nasıl yapamıyorsun aga![]()
aga tmm işte ilk ben açmışım ve tam 18.00 de açmışım altında yazıyo ya1 saat gectikten sonra Dizinin bölümüne girdin mi, konu ismi altinda saati yaziyor. Yapabiliyorum, ama bir saat beklemek gerek 😉
Konu devri sadece Adminler tarafindan yapilir 😉
Belli olmazmuhaha konu benim@mrt-06 aga sana fragman konusunu bırak yorum konusu bile yok
aga tmm işte ilk ben açmışım ve tam 18.00 de açmışım altında yazıyo ya![]()
Belli olmaz aga bizde 18 sanıyorduk ama olmadımuhaha konu benim@mrt-06 aga sana fragman konusunu bırak yorum konusu bile yok
aga tmm işte ilk ben açmışım ve tam 18.00 de açmışım altında yazıyo ya![]()
@Yakamoz-Asi 'nin mesajını okumadın zaar.nasıl belli değil görmüyon mu aga bak konuyu kim açmış bi bak istersen![]()
Ah agam ah bizde böyle sanıyorduk ama fos çıktı sonra anladımnasıl belli değil görmüyon mu aga bak konuyu kim açmış bi bak istersen![]()
aga diğer konular kilitli bu konu açık anlatamıyorum galiba darksaal bişey demez burdan devamAh agam ah bizde böyle sanıyorduk ama fos çıktı sonra anladımSıra sendeymiş demek
nasıl belli değil görmüyon mu aga bak konuyu kim açmış bi bak istersen
ben sevinirim aga beni ilgilendirmez sen izin verdin geçti artık![]()
Sende ki şans nasıl bir şeydir ya eşek şansı mı ne var sendeaga diğer konular kilitli bu konu açık anlatamıyorum galiba darksaal bişey demez burdan devam![]()
aga yavaş ol ne alakası var işi bileceksinSende ki şans nasıl bir şeydir ya eşek şansı mı ne var sende![]()
Sende ki şans nasıl bir şeydir ya eşek şansı mı ne var sende![]()