- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
21. Bölüm
1-13
14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20
---- ÖZET ----
Profesör 101'e götürmek için uçağa bindirdikleri 34rcp44 ellerinden kaçtıktan sonra Fks14, pilotu uçağın kapısını kapatmasıyla yatutarsa'yı baygın şekilde, Arslan Bey'i de ölmüş bir şekilde buldu.
Uçaktan paraşütle atlayan 34rcp44 Almanya'ya inmişti. Sokakta soyduğu bir adamın paralarıyla Türkiye'ye döndü.
Profesör 101 xemrexxx'i öldürmek için gittiği 34rcp44'ün evinde onun sadce kulağını kesip oradan ayrıldı.
çocuklarduymasın ve WesTxCoasT Takas'ı mezarlığa götürdüler. Mezarlıkta yapılan baskın sonucu ikisi de vuruldu. Takas da vuruldu ama Profesör 101'in adamları tarafından kurtarıldı.
Profesör 101, İstanbul'daki yeraltı laboratuvarına taşındı ve herkesi oraya getirdi ve getirtti.
Yatutarsa ve Almila'nın kardeş olduğu ortaya çıktı.
~Yeni Müzik~
34rcp44 ile Forumdash görüşmektedirler.
Forumdash: Profesör 101 İstanbul'da.
34rcp44: Öyle mi? Ben gitmeyince o mu gelmiş?
Forumdash: Yeraltında bir laboratuvara taşındı 5 gün önce.
34rcp44: Ne var elimizde?
Forumdash: Her şey.
34rcp44: Her şey?
Forumdash: Gizli girişler, güvenlik kodları, kameralar, her şey.
34rcp44: Nasıl?
Forumdash: Zor oldu, ama oldu işte. Önemli bir şey daha var. Profesör 101'in arkasındaki kişi.
34rcp44: Arkasındaki kişi mi?
Forumdash: Evet. Adı Artyom. Bu da resmi. (elindeki resmi uzatır) Profesör 101'le kalma, Atyom'u da hallet. Oraya vardığınızda bana haber uçur, bütün sistemler çökertilecek buradan. Ayrıca bir de sağ kola ihtiyacın olacak. Eski dostlarından birisi...
34rcp44: Kim?
İçeri @mrt-06 girer. 34rcp44 ile mrt-06 daha önceden de arkadaştırlar.
34rcp44: Ohoo. Kimler buradaymış?
mrt-06: (Tokalaşıp sarılırken, gülümseyerek) Lan, yanlışlıkla sırtıma sıktığın iki mermi yüzünden hala küsüm aslında sana
Forumdash: (Sohbeti keserek) Herneyse. Bu işi birlikte halledeceksiniz.
34rcp44 ve mrt-06 oradan çıktılar. Ama 34rcp44'in aklına önce Zeynep'e gitmek geldi ve onun evine yöneldi.
Profesör 101'in İstandul'daki Yeni Yeraltı Laboratuvarı:
Profesör 101: İyi misin?
Takas: Evet.
Almila: Profesör 101! Forumdash 34rcp44'ü buraya yollamış, baskın için.
Profesör 101: Ne? Artyom'a haber verin hemen.
Zeynep'in Evi:
34rcp44'ün kapıyı çalmasıyla yerinden zıplayan Zeynep ve xemrexxx kaygılı şekilde kapıya yöneldi. Dürbünden bakan Zeynep, kapıdakinin 34rcp44 olduğunu görüne panikledi ve xemrexxx'i sakladı.
34rcp44: (Kapıyı çalmaya devam ederken) Zeyneeep. Açsana.
Zeynep: (Kapıyı açtıktan sonra) Hoşgeldin aşkım.
34rcp44: Hoşbuldum.
der demez odada saklanmaya çalışan birisini gördü. Odaya gidince xemrexxx'i gördü.
34rcp44: Lan! Napıyon lan burda?! (Zeynep'e bakarak) N'oluyo burda?! Sana diyorum, n'oluyor?!!
Zeynep: Şey.
34rcp44: Şey ne şey? Şey ne?!!
34rcp44 o sinirle Zeynep'in kolundan tutup duvara vurdu, Zeynep yere düştü. Arkasından saldıran xemrexxx'i de yere çaldı. Xemrexxx'i biraz dövdükten sonra ikisini de sandalyeye bağladı.
34rcp44: Acelem olmasa seninle bi güzel eğlenirdim ki xemrexxx, ama dua et işim var. Gelicem, bekle.
34rcp44 onları o şekilde bırakıp aşağı indi. Arabada bekleyen mrt-06'ya bir şey çaktırmadan Profesör 101 ve Artyom'un içinde bulunduğu laboratuvara doğru gittiler.
Profesör 101'in İstandul'daki Yeni Yeraltı Laboratuvarı:
Artyom hiddetle içeri girdi, yanında yatutarsa ve Almila'yla.
Artyom: What's happening? [Neler oluyor?]
Profesör 101: They're coming [Geliyolar.]
Artyom: How they hacked our system?! [Sistemi nasıl hacklediler?]
Profesör 101: There must be a spy. [Bi köstebek olmalı.]
Artyom: Who? [Kim?]
Profesör 101: I don't know. [Bilmiyorum.]
Artyom, Profesör 101'e bir yumruk atıktan sonra;
Artyom: (yatutarsa ve Almila'ya) Get out of here! [Çıkın dışarı!]
yatutarsa ve Almila çıktıktan sonra Artyom Profesör 101'in arkasına geçti. Elindeki ipin iki ucundan da tuttu ve Profesör 101'in boynuna doladı ve sıkmaya başladı.
Artyom: I'm so sorry Professor, I have to do this. I can't let them to take you. I can't take risk. [Çok üzgünüm Profesör. Bunu yapmak zorundayım. Seni almalarına izin veremem. Bu riski göze alamam.]
Dışarı çıkan yatutarsa ve Almila kardeş olmaları hakkında konuşurlarken Artyom onlara seslendi, içeri gidiler. İkis de yerde yatan Profesör 101'e şaşkınlıkla bakarken;
Artyom: Listen carefully yatutarsa. There is no time. Don't touch this (Professor 101's body). Open all the security doors, so they shall come here easyly, OK? [İyi dinle yatutarsa, zaman yok. Buna (Profesör 10'in cesedine) dokunma. Bütün güvenlik kapılarını aç ki buraya kolayca gelebilsinler, tamam?]
yatutarsa: I see sir. Why? [Anladım efendim. Neden?]
Artyom: Listen. And then, catch them and bring the place we are going with Almil now. Almila, come with me. No time, quick! [Dinle. Ve sonra onları yakala ve bizim gideceğimiz yere getir. Almila, benimle gel. Zaman yok, çabuk!]
Almila: OK sir. [Tamam efendim.]
İkisi birlikte orayı terkettiler. Yıkık bir binada banyo gibi bir yere vardılar. Artyom bazı malzemeler çıkarttı, Almila da onu Artyom üzerinde uyguladı.
O sıralarda mrt-06 ve 34rcp44, laboratuvarın deniz kıyısındaki girişine geldiler. 34rcp44, Forumdash'ı aradı.
34rcp44: (Telefonda) Geldik, hadi açın şu kapıları.
Forumdash: (Telefonda) Birazdan halloluyor, bekleyin.... Tamamdır, girin!
Ana ve büyük olan kapı yavaş açılmaya başladı. Kapı iki tarafa doğru kayarken, mrt-06
içeriye 2 adet bomba attı. Patlamayla içerdeki bazı kişiler öldü. Diğerleri ile çatışmaya girdiler.
34rcp44: Ohoo, daha baştan bu kadar zorlanmak olmaz.
mrt-06: Olmaz tabii.
dedi ve mrt-06, ayağa kalkıp onlara doğru yürüyerek hepsini öldürdü.
mrt-06: (Artistimsi bir bakışla) Olmadı da zaten.
34rcp44: (Gülerek) Yürü.
Birlikte ilerlediler. Artyom'un isteği üzerine yatutarsa kapıları açmıştı. 34rcp44 ve mrt-06, kolayca Profesör 101'in cesedinin olduğu odaya geldiler.
34rcp44: Oha! Ölmüş lan bu.
mrt-06: Lan! Ölmüş mü?
34rcp44: (Nabzına baktıktan sonra) Evet.
mrt-06: Lan! İyi de... Lan kim yaptı bunu?
Arkadan bir ses duyuldu, "Artyom" diye. Ardından yatutarsa belirdi, adamlar etraflarını sardı ve ikisini de bayılttılar.
Zeynep'in Evi:
Fks14 kapıyı kırarak içeri girdi. xemrexxx ve Zeynep'i çözdü.
Fks14: Ulan senin k*çını temizlemekten bıktım. Yeter lan, yeter.
xemrexxx: Vallahi bak, bu sondu. Yeminlen bak.
Fks14: Kulağın koptu akıllanmadın. Hiç inanmıyorum sana. Hadi, yürü!
xemrexxx: Tamam daa! Gidiyoz işte.
Fks14: (Zeynep'e) Ne buluyon bunda ya?
Zeynep: Herkesin göremediğini görüyorum sadece. Çılgınlığı, cesareti, yakışıklılığı, çekiciliği...
Kullanılmayan Bir Depodaki Banyo:
Almila kan niyetine kırmızı boyayı Artyom'un yüzüne, sürdü ve omzundan aşağı biraz döktü. Ardından Artyom'un kafasını yarılmış gibi göstermek için yara makyajı yaptı. Tamamladıktan biraz sonra sonra yatutarsa, 34rcp44 ve mrt-06'yı getirdi. Banyonun bir köşesine mrt-06'yı iple bağladılar. Karşı köşesine de 34rcp44'ü zincirlediler. Artyom banyonun tam ortasına, yere kan döktü ve oraya yüz üstü yattı. Almila ve yatutarsa çıktıktan bir süre sonra mrt-06 ve 34rcp44 uyandı.
mrt-06: Lan! Nerdeyiz?
34rcp44: Ne biliyim?
mrt-06: (Ortada yatan cesedi (Artyom'u) göstererek) Lan! Bu kim?
İkisi de ortadaki cesede doğru sürüklendiler. Ceset sandıkları Artyom'u yüz üstü çevirdiklerinde onun Artyom olduğun anladılar.
mrt-06: Artyom lan bu.
34rcp44: Oha! Bu da mı ölmüş. N'oluyo *mk? Bunu kim öldürdü? Niye?
mrt-06, biraz uğraştan sonra aykalarını ipten kurtardı.
mrt-06: Ah! Lan! Ayağım. Ne biçim bağlamışlar. Yürüyemiyoum lan.
mrt-06 ayakta duramadı ve yere kapaklandı. Ardından cookies, kapıyı açıp içeri daldı:
34rcp44, mrt-06 orayı terkettikten sonra öldürdüğü cookies'in üzerini aramaya başladı.
34rcp44: Sen de sonunda öldün be cookies.
Bir teyp buldu. Teybi çalıştırdı ve kayıtlı ses Artyom'un sesiydi:
Yönetmen
XanTier
Testere'den Esintiler
-All Rights Reserved®
|l|lll|lll|l ll||||ll||lll
¹¹³²¹³²¹³³ ²³¹²¹³¹³²¹
Yapımcı - Senaryo
XanTier
Cast
34rcp44
Artyom
Profesör 101
Almila
Forumdash
xemrexxx
yatutarsa
Fks14
WesTxCoasT
çocuklarduymasın
takas
Onur_35
cookies
Zeynep
@34rcp44 @Almila @Forumdash @xemrexxx @yatutarsa @Fks14 @WesTxCoasT @çocuklarduymasın @takas @Onur_35 @cookies @Yakamoz-Asi @Billy Kane @RüzgarGülü @kvp
XanTier
Testere'den Esintiler
-All Rights Reserved®
|l|lll|lll|l ll||||ll||lll
¹¹³²¹³²¹³³ ²³¹²¹³¹³²¹
Yapımcı - Senaryo
XanTier
Cast
34rcp44
Artyom
Profesör 101
Almila
Forumdash
xemrexxx
yatutarsa
Fks14
WesTxCoasT
çocuklarduymasın
takas
Onur_35
cookies
Zeynep
@34rcp44 @Almila @Forumdash @xemrexxx @yatutarsa @Fks14 @WesTxCoasT @çocuklarduymasın @takas @Onur_35 @cookies @Yakamoz-Asi @Billy Kane @RüzgarGülü @kvp
Ekli dosyalar
Son düzenleme: