Esra Erol Rakip Tanımıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Yeni sezonda sürpriz bir şekilde uzun yıllar program yaptığı atv'den FOX'a transfer olan Esra Erol yeni kanalında da rakip tanımıyor!

Yeni kanalına iyice alışan güzel sunucu her geçen gün reytinglerini arttırmaya devam ediyor. Başarılı transferi gerçekleştiren FOX Türkiye genel müdürü Pietro Vicari'nin yüzü gülüyor. Öyle ki Pietro Vicari şimdiden gelecek sezon için anlaşmayı imzalamak istiyor.

STotIdGd3BCTHNAMzMuzhFF1.jpg

Eskiden Esra Ceyhan, Seda Sayan falan vardı şimdinin modası Esra Erol ve Müge Anlı. İkisinin de dönemleri daha uzun süre devam eder herhalde. :)

Türkiye'nin en başarılı kadın sunucularından Esra Erol, umarım uzun süre FOX'ta görürüz :) (FOX'un Avrupa yayını çıkması şartıyla tabi)

Transfer haberini duyurdukları afişte uzun bir dönem için el sıkıştık demişlerdi zaten. :)

ben bile izliyorum bir kaç haftadır :F
o değil benim gibi bi adam bile 2 gündür izliyo bu tür şeylerle dalga geçen biri olarak :kiki: ama ne olursa olsun bu programların saçma olduğu gerçeği değişmez
2 gündür halil diye biri çıkıyo adam süper komik yav :D

o değil benim gibi bi adam bile 2 gündür izliyo bu tür şeylerle dalga geçen biri olarak :kiki: ama ne olursa olsun bu programların saçma olduğu gerçeği değişmez
2 gündür halil diye biri çıkıyo adam süper komik yav :D
aynen hep bu ne program falan diyen ben şimdi her gün takip ediyorum :F dün daha komikti o adam gülme krizine soktu :kiki:

Valla ikidebir kaldirilsin edilsin diye atarlaniuyorum ama denk geldigimde bende izliyorum :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919